פורסם 2009 בנובמבר 3015 שנים שלום לאנשי הפורום.האם הקירור המוצע כאן פחות טוב בצורה כלשהי מקירור ה STOCK? הוא יוצא אפילו יותר זול והוא דגם הSILENT. המחשב מיועד לאופיס ואינטרנט בעיקר. Intel® Pentium® Dual-Core E5300GLACIALTECH 5062P5QPL-AM asusMEM-2Giga- HYNIX ST0320 SeagateSony/NEC Black GZ-X6 + PSU 370W gigabyteסה"כ 1440 ש"ח כולל הרכבה
פורסם 2009 בנובמבר 3015 שנים מחבר כי לא עונים לי לשאלות ואני צריך להזמין....לא מנסה להעיק, רק צריך תשובות :s05:
פורסם 2009 בנובמבר 3015 שנים אם אתה לא הולך לעשות למחשב אובר קלוק אז המאוור של הסטוק מספיק.ובטא שלא צריך למחשב שהמטרה שלו היא גלישה ואופיס.
פורסם 2009 בנובמבר 3015 שנים פותח התרד לGlacialtech Igloo 5062 יש יתרונות וחסרונות..הוא שקט יותר מהקירור סטוק..כי הוא מסתובב בRPM נמוך יותר..והוא די מקביל בביצועים לקירור סטוק..הקירור סטוק לעומת זאת..נשלט לפי הלוח אם..ולכן יהיה גם שקט בRPM נמוך..אך עם עליותו הוא ירעיש יותר..מה טוב או לא ? שניהם מתאימים ומספיקים..תבחר מה שנראה לך..
פורסם 2009 בנובמבר 3015 שנים זה מחשב תקציבי עם מעבד TRAY ובגלל זה אין לך קרור סטוק של אינטל. הקרור ששמו לך בסדר גמור ומקביל לסטוק כמו שנאמר לפני. אל תצפה לקרורים מיוחדים במחשב שעולה 1400ש"ח, התאם את הצפיות לסכום הקניה ולשימושים של המחשב.
פורסם 2009 בנובמבר 3015 שנים גם אני ניסיתי לחסוך שקניתי את המחשב וקיבלתי קירור של Glacialtech Igloo שנראה דומה מאוד לזה שמדובר פה רק שהדגם קצת שונה.לא ציפיתי לזה, אבל מה שבעצם קיבלתי זה קירור רועש ביותר, הם חסכו שמה על הPWM והמאוורר עבד תמיד על המהירות הכי גבוהה, שהיא מאווווד רועשת.אחרי חודש-חודשיים פשוט נסעתי וקניתי קירור קטן וחמוד Arctic Cooling Alpine 11 GT, והוא שקט כמו קבר. זה לא הקירור לOC כמובן, אבל למי שרוצה שקט בכל מצב (גם שמאמצים את המעבד עד הסוף לא שומעים), מידות קומפקטיות כמו הstock, ומחיר זול - זה מושלם.תחשוב, האיגלו הדפוק הזה עולה איזה 40 שקל וב50 אתה קונה את הAC 11 או דומים, אין מה להתלבט בכלל
פורסם 2009 בנובמבר 3015 שנים מחבר יש מספר אופציות E5300 2MB Tray 290 E5300 2MB BOX 332 GLACIALTECH 5057 28 GLACIALTECH 5062 33 עכשיו, לקחת STOCK או לא? זה מחשב תקציבי עם מעבד TRAY ובגלל זה אין לך קרור סטוק של אינטל. הקרור ששמו לך בסדר גמור ומקביל לסטוק כמו שנאמר לפני. אל תצפה לקרורים מיוחדים במחשב שעולה 1400ש"ח, התאם את הצפיות לסכום הקניה ולשימושים של המחשב. את המפרט אני הרכבתי. אם מישהו מעונין אני מוכן להעלות את המחירון (איך?) ותבנו מפרט... ALPINE עולה 25 ש"ח יותר. אם צריך אני שם. אם לא אז לא תודה רבה על כל התגובות. בסוף אני אלמד...
פורסם 2009 בנובמבר 3015 שנים פותח התרד..אתה רק יכול ללמוד מתגובות של אחרים..אחד אמר רועש מה טוב..אני שמעתי אותו והוא לא כזה רועש לדעתי..לאף אחד מאיתנו אין את האוזן שלך..ולכן זה בחירה שלך בסופו של דבר..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.