פורסם 2009 בנובמבר 2916 שנים אני מעוניין לדעת אם יש תוכנה או בכלל אפשרות כזאת ברמת התוכנה להוסיף הד (ECHO) למיקרופון תוך כדיי דיבור ולא לאחר הקלטה ?חיפשתי בכל GOOGLE ולא מצאתי תשובה ענינית וממוקדת , בתודה מראש....
פורסם 2009 בנובמבר 3016 שנים וואלה אין לי תוכנה זמינה ככה להמליץ לך עליה אבל אני יודע שיש היה לי משהו כזה אבל לא היה לי שום צורך בזה אז מחקתי וזה היה מזמן ואין לי מושג מה השם או איך הגעתי לזה.... אם אני לא טועה אז אפשר לארגן משהו כזה דרך האגדרות של הדרייבר בכ.קול (תלוי איזה כרטיס ואיזה דרייבר , באחד המחשבים שלי אני זוכר שזה אפשרי)
פורסם 2009 בנובמבר 3016 שנים מחבר דרך הכרטיס קול יש לי אופציה רק להגביר את הווליום של המיקרופון מעבר למה שמיקסר של הווינדוס מאפשר , אבל אין לי שם אופציה להוסיף הד או משהו כזה
פורסם 2009 בדצמבר 116 שנים אם אין לך בדרייבר אז אין שם מה לחפש :ס תיצא לחפש את התוכנה שאתה מחפש... נזכרתי בערך איפה שמעתי דבר כזה, פעם היתה לי תוכנה 'שמעוותת' את הקול שלך במיקרופון וזה נשמע בלייבזה היה ממש גרוע כי אחרי כי להאיקולייזינג שרץ שם על המיקרופון המסכן שקולט 1000רעשים במקביל לא פלה.. מחקתי אתזה..השם היה דיימונד משהו.אני כמעט בטוח שהיה שם אופציה של ECHO שאתה מחפש ...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.