פורסם 2009 בנובמבר 2916 שנים שלום רב,רכשתי את הסט הנ"ל ורציתי לברר לגבי טיב הבטריה הנטענת המקורית שקיימת בעכבר.מה אורך החיים שלה עד הקבר?והאם באמת במידה שהיא מתה לא ניתן להחליף אותה(לפחות עפ"י מקורות רשמיים..)?ממש לא בא לי לזרוק את העכבר גם אחרי 3 שנות האחריות שלו..תודה,
פורסם 2009 בנובמבר 3016 שנים מצטרף לשאלה גם אני רכשתי את הסט הנ"ל וחשבתי על מה קורה אם ו...(ח"ו) ;D אגב, באיזה פאד אתה משתמש?
פורסם 2009 בדצמבר 216 שנים אני לא יודע לגבי העכבר הספציפי הזה אבל לי יש את ה-MX1000 של לוג'יטק וגם אחרי 4.5 שנים הוא פועל ללא כל דופי.השימוש הוא כ-9 שעות כל יום בעבודה. זאת אומרת שבמשך כל שעות העבודה הוא מחוץ למטען ובלילה הוא נטען.
פורסם 2009 בדצמבר 216 שנים מחבר הנקודה היא שאני מניח שהבטריה כן מחזיקה מעמד כמה שנים,אבל הסט הזה לא נמצא בשוק מספיק זמן כדי להבין מה קורה במצב שהיא מתה.השאלה האם למישהו זה קרה אחרי תקופת האחריות או משהו דומה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.