עבור לתוכן

לא מצליח להתקין וינדוס. (לא 7 לא XP לא כלום)

Featured Replies

פורסם

אז ככה לשותפה שלי יש מחשב דיי ישן.

לוח אם :foxconn n15235

מעבד: intel pentium 4 3g

זיכרון: של 1 ג'גה

דיסק קשיח: 120 ג'גה

כרטיס המסך משולב עם הלוח

ומסך LG 22 אינץ חדש.

עכשיו לפני זה עמד לה XP home ועשה לה הרבה בעיות (לטענתה)

אז החלטתי לפרמט את המחשב ולהתקין וינדוס 7 32 ביט

(התקנתי כבר את המערכת הזו על מחשבים יותר חלשים ואפילו על נטבוקים והיא עבדה ללא בעיה)

עכשיו ברגע שהתקנתי אותה המחשב מראה תצוגה של 8 ביט ורזלוציה מקסימלית של 640 * 480.

עכשיו הבנתי שזאת בעיה של דרייברים אז הורדתי דרייברים מהאתר שלהם והם לא עשו דבר.

הורדתי כול דרייבר שמצאתי ברשת שקשור ללוח אם הזה ושום דבר לא עזר.. פשוט כלום נישאר עם ה8 ביט שלו והרזלוציה הנמוכה

החלטתי לרדת מהעיניין ולהתקין וינדוס XP PRO עכשיו ברגע שהכנסתי את הדיסק ופירמטתי את הWIN 7 המחשב התכבה וברגע שעשה ריסטרט לעצמו מסרב להיכנס לSETUP של XP PRO הוא מעלה את המסך הכחול ואז ניתקע ניסיתי להכניס כול מערכת הפעלה אחרת ואותו סיפור מתחיל לעלות ואז ניתקע...

אשמח לעזרה כולשהי כיוון כולשהו משהו.... תודה מראש.

פורסם

מסך כחול עם איזה stop code?

אגב אני מקווה שגם בדקת בwindows update אחרי שהתקנת 7.

פורסם
  • מחבר

לצערי הרב לא היה לי מסך כחול עם שגיאה מסויימת במידה וכן זה היה דיי מקל עליי באיבחון ופתרון הבעיה...

הוא פשוט ניתקע... בשלב שהוא מטעין נתונים על הוינדוס הוא ניתקע. באותה תצוגה.. לא זז.. בהתחלה חשבתי.. טוב נו.. מעבד איטי ניתן לו קצת זמן

אבל הוא לא זז במשך 45 דקות לא לשם ולא לשם. פשוט נתקע.

וכן בדקתי עידכונים בוינדוס וגם הם לא עזרו. בהתחלה חשבתי אולי לרכוש לה כרטיס מסך מעפן כולשהו אבל אז כשביררתי מה המחיר הכי זול של כרטיס AGP הכי זול

(230שח) החלטתי לרדת מהרעיון (בכול זאת סטודנט וחושב על כול שקל שיוצא מהארנק האנורקסי שלי..)

אני פשוט אבוד... ומה שמעצבן אותי שאני דיי מבין בתחום ובחיים לא ניתקלתי במשהו כזה...

פורסם

לגבי ה XP תראה לפי מה שראיתי לא קיימת בעייה במחשב ולכן אשאל אותך כמה שאלות

בדוק בבקשה אם מדובר באמצעי אחסון מסוג SATA / SATA2 אומנם מחשב ישן אך בדוק זאת

קרוב לודאי שהוינדאוס שברשותך איתו כולל את דריבר ה SATA וכאשר הXP מתחיל לטעות פרטים הוא לא מצליח לגשת אל הדריבר הבסיסי הזה

הבעיה מוקרת גם בקרב מחשבים ניידים

בדוק אם מדובר בחיבור SATA ולא IDE

פורסם

הייתי ממליץ לך לעשות גם בדיקה לזכרונות עם MEMTEST ובנוסף גם לעשות בדיקה לדיסק הקשיח בעזרת כלי הדיאגנוסיטקה של יצרן הדיסק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים