פורסם 2009 בנובמבר 2916 שנים שלום,אני עובד על מחשב אודיו עם מעבד בC2Q Q6600 2.4 ולוח אם P5QC, עם 4 ג'יגה רם של קינגסטון בDDR2עם ווינדוס 7 64 ביט וגם קיובייס 5 64 ביטבלוח אם הזה יש אופציה גם לDDR2 וגם לDDR3בשלבים מסוימים כשהקיובייס עובדת עם הרבה ערוצים ועומס המחשב נתקע לפעמים, עשיתי בדיקת זכרון בווינדוס והראה תקין וגם אין התחממות של המעבדכך שנראה לי שזה רק אופציה אחרונה של עוד זכרון, אשמח מישהו יוכל לעשות לי קצת סדר במה האופציות שלי להרחיב את הזכרון, כלומר להוסיף עוד לסלוטים של הDDR3 ומה המקסימום שאפשר להוסיף שםבתודה אור
פורסם 2009 בנובמבר 3016 שנים מי אמר שהמחשב נתקע בגלל חוסר זיכרון?לשאלתך- אתה לא יכול לאכלס גם DDR2 וגם DDR3 (בו זמנית).
פורסם 2009 בדצמבר 216 שנים מחבר איזו עוד דברים אני יכול לבדוק שגורמים למחשב לקפוא כאשר ברקע תמיד נשאר הצליל האחרון שהושמע בלופ מציק?בכל מקרה שאלה נוספתללוח אם יש Qualified Vendors Listרק הדגמים הספיציפיים ברשימה יכולים להיות מותקנים בלוח אם?שוב תודה רבהאור
פורסם 2009 בדצמבר 216 שנים לא. אלו פריטים שנבדקו ונמצאו כשרים לשימוש, זה לא מבטל פריטים אחרים.מה עוד יכול לגרום לתקיעות? מבחינת סבירות הייתי בודק קודם את הזיכרונות עם Memtest. אבל, מהיר יותר לבדוק יציבות כללית של מעבד+לוח+זיכרון עם תוכנה כמו OCCT אז הייתי הולך על זה קודם ולאחר מכן Memtest. אם הכל נמצא תקין אז הייתי בודק את הכונן הקשיח עם כלי אבחון של היצרן.אם תרצה אעביר את הדיון לפורום תמיכה טכנית, לשם הוא שייך, אלא אם כן תרצה להתמקד ולדון ספציפית בזיכרונות שלך. (או מעבד/לוח)
פורסם 2009 בדצמבר 216 שנים מחבר אמממ אוקיי אחרי 6 דקות של בדיקה בOCCT הוא הפסיק עם הודעהError Detected On Core #2מזה בדיוק אומר?ואם יש הגדרות מיוחדות שצריך לשנות לפני הבדיקה בתוכנה?
פורסם 2009 בדצמבר 216 שנים מחבר Core 2 Quad Q6600 2.4GhzAsus P5QC4X1GB Kingston DDR2 1066Mhz CL5 DUAL CHANNLEEnermax ELT400WRME HDSP 9632SPARKLE GEFORCE 9600GT 1GB DDR3 DUALDVI Ret PASS COOLPIPEWin 7 Pro 64bitWD 160 GBWD 250 GBWD 1 TBביצעתי עכשיו עוד 2 בדיקות עם ה OCCT אחת של 10 דקות עברה בסדר גמורהשניה של 20 דקות ששם הוא הכניס הודעה על ליבה 3 כבר אחרי 7 דקות[attachment deleted by admin]
פורסם 2009 בדצמבר 316 שנים אתה עם DDR3?אם כן זה הבעיה תעבור לDDR2יש באג בביוס שהמחשב פשוט קופא אחרי כמה זמן של שימוש עם DDR3מנסיון גם לי יש את הלוח אם הזה עם DDR3 המסך של המחשב היה פשוט קופאברגע שעברתי לDDR2 הסתדר
פורסם 2009 בדצמבר 316 שנים הוא רשם במפורש:4X1GB Kingston DDR2 1066Mhz CL5 DUAL CHANNLEוגם אם היה לו DDR3, זה לא פותר שום דבר להחליף ל-DDR2 (אם הלוח בכלל מאפשר). אולי יש להגדיר נכון את הזיכרונות או שאולי הם דפוקים (במקרה שהם דפוקים, אין קשר למעבר ל-DDR2).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.