פורסם 2009 בנובמבר 2916 שנים חברים שלום,.אודה לכם להמלצה על מחשב קיים או שעומד לצאת, לא משנה החברה המשפט הוא כדלקמן:גודל מסך 14 עדיפות למסך LED (לא משנה לי אם הוא HD זה לא לסרטים).מעבד CORE I 7 720/820זיכרון 4GB אפשרי בשני סלוטים למרות שאני יודע שיש סלוט 1 של 4GB הוא פשוט יקר בטירוף...דיסק קשיח לפחות 250GB 7200RPM חובה צריך שהוא יהיה מהיר. (אני מעדיף לא SSD כי הטכנולוגיה יקרה ממש כרגע).צורב DVD סטנדרטרשת אלחוטית תקן N בלוטוט אפשרי לא חובה.מקלדת עם בקלד (מוארת) לעבודה בחושך.סוללה בין 6 תאים ל9 . מה שיש כרטיס מסך לא רלוונטי אפשר גם אינטל מובנה 4500 או 4500MHDאשמח לתגובות או הצעות לשיפור ... אני רוצה פשוט לקנות מחשב שהוא יותר טוב מהמעבדים העכשווים שמוכרים כמו ה8600-9600 וכיו"ב.תודה ;D
פורסם 2009 בנובמבר 2916 שנים http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=C-PCLaptop&keyword=i7כמו שאתה רואה אין כאן 14''.אתה חייב להתפשר כרגע אם אתה מעוניין לקנות אותו ללא המתנה.
פורסם 2009 בנובמבר 2916 שנים מחבר אני יודע אבל העניין הוא שאם שמעת על פרסום של דגם כזה מחברה זו או אחרת בחול אני מוכן גם לחכות קצת עד שיגיע או שאני יארגן שיביאו לי אותו מחו"ל הדרישות פשוט ספציפיות למה שאני צריך ואין לי בעיה להשקיע עליו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.