פורסם 2009 בנובמבר 2915 שנים שלום לכולם.יש לי את הכרטיס מסך הנ"ל ומאז שקניתי את המחשב (חצי שנה פלוס מינוס) אני שם לב לשתי דברים:1) בתוכנה cpuid המאוורר של הכרטיס מסך לא מזוהה- כלומר אני לא יודע מה המהירות של המאוורר (וכמו כן אני גם לא יכול לשנות את המהירות שלו בתוכנות כאלה ואחרות..)2) המאוורר טיפה מרעיש- לא רעש של חוט שנוגע בו או משהו שיוצר חיכוך אלא רעש של מהירות מקסימלית ב 0% מאמץ- זה לא מאוד מאוד רועש, אבל כשאני רוצה לישון בלילה זה טיפה מציק, אני די בטוח שכשהוא לא במאמץ הוא לא אמור להרעיש ככה...למישהו יש רעיון איך קודם כל לעזור למחשב לזהות את המאוורר כמאוורר ואז אולי הוא יתקנפג ויתחיל לעבוד יותר לאט במנוחה- ואם לא אני יוריד לו את המהירות עם תוכנות כאלה ואחרות..תודה מראש לכל העוזרים!
פורסם 2009 בנובמבר 2915 שנים 1. למאוורר אין כבל RPM..ולכן אין קריאה שלו..2. ואין לך ממש מה לעשות..נסה לנקות אבק..לראות אולי זה יפתור את הבעיה..מעבר לזה זה רק לחבר את המאוורר לבקר חיצוני..או להחליף קירור..
פורסם 2009 בנובמבר 2915 שנים אתה יכול להחליף קירור לכרטיס מסך. יש את ACCELERO שזה מאוורר מצויין. אבל, תוודה קודם שיש לך חיבור ל-RPM על כרטיס עצמו.חשבתי גם אולי יש מצב שזה יעזור לך http://zalman.com/ENG/product/Product_Read.asp?idx=206
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.