עבור לתוכן

יעוץ לקניית כרטיס מסך חדש

Featured Replies

פורסם

המפרט שלי הוא כזה:

מעבד:Q8200

לוח אם:ASUS P5QC

זיכרון:4g 800

רציתי לדעתי איזה כרטיס כדי לקנות שיריץ לי משחקים בצורה טובה וחלקה עם ביצועים טובים עד 1000 שקל .

וקראתי פה בפורום ונתקלתי במושג הזה SLI מה זה סליחה על הבורות...

תודה מראש...

פורסם

SLI - מערך של 2 (ולפעמים יותר) כרטיסי Nvidia שעובדים במקביל

מה גודל המסך שלך (או יותר נכון מהי הרזולוציה)?

פורסם

איזה ספק יש במחשב שלך?

פורסם

המפרט שלי הוא כזה:

מעבד:Q8200

לוח אם:ASUS P5QC

זיכרון:4g 800

רציתי לדעתי איזה כרטיס כדי לקנות שיריץ לי משחקים בצורה טובה וחלקה עם ביצועים טובים עד 1000 שקל .

וקראתי פה בפורום ונתקלתי במושג הזה SLI מה זה סליחה על הבורות...

תודה מראש...

היתי ממליץ לך לחכות לתחילת שנה הבאה שיצאו סדרת כרטיסי המסך של NVIDIA וככה יוזילו את מחירי הכרטיסים של ATI ותוכל לרכוש לדוגמא בכיף ATI 5850 במחרי שפוי.

בכל מקרה אני היתי מחכה ..

פורסם
  • מחבר

ספק לפי מה שרשום מאחורה במדבקה 230 V אני מקווה שאני צודק... ומסך 19W

פורסם

ספק לפי מה שרשום מאחורה במדבקה 230 V

:kopfpatsch: ה230V זה המתח שהספק מקבל מהשקע בקיר.... הספק נמדד בוואטים (W), לא בוולטים (V), ובכל מקרה לא ההספק הכולל הוא הקובע את טיב הספק.אל תתעצל, לפתח את המארז ותגיד מה כתוב על הספק (חברה ודגם או הספקים לפי מסילות) - לפני שהאנשים הנחמדים כאן ישכנעו אותך לקנות כרטיס שהספק בחיים לא יחזיק.

פורסם

בכל מקרה, עבור מסך 19" אין שום טעם לקחת 5850.

פורסם
  • מחבר

האמת שלא רשום עליו אבל בוא נצא מנקודת הנחה שהוא 500 סבבה זה לא משנה כרגע... ובנוגע למסך יש לי גם LCD 47 FULL HD שאני רואה בו סרטים ואם יהיה לי כרטיס טוב אני גם ישחק איתו...

פורסם

האמת שלא רשום עליו אבל בוא נצא מנקודת הנחה שהוא 500 סבבה זה לא משנה כרגע... ובנוגע למסך יש לי גם LCD 47 FULL HD שאני רואה בו סרטים ואם יהיה לי כרטיס טוב אני גם ישחק איתו...

אל תגיד אח"כ שלא הזהרנו אותך, אחרי שתוציא 1000 על כרטיס המסך ותגלה שאם אתה רוצה אשכרה להשתמש בו תצטרך להוציא עוד 400 על ספק נורמאלי.

פורסם
  • מחבר

בסדר זה לא בעיה אם ככה אני יצתרך לעשות את זה בכל מקרה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים