עבור לתוכן

האם החנות זייפה\שינתה\פתחה את המהירות של המעבד ?

Featured Replies

פורסם

http://www.intel.com/products/desktop/processors/celeron/detail.htm#oneoneghz

אני לא יודע אם זה טאולטין או לא, אבל יש לו 128 קאש .

וואלה אז יש דבר כזה :o

תראה למעבדי טואלטין יש 256קאש אם זה סלרון ו-512קאש אם זה פנטיום3!

אבל רשום לך בשורה של הדיקה אם התוכנה הזאת.. שהמהירות של המעבד היא 733מגה הרץ והוא אמור לעבוד ב-66

מגה הרץ FSB אז זה פשוט מעבד מומהר!!!!!

פורסם

פבל למיטב זכרוני

מעבדים מעל 500 מגה הרץ עבדו כבר על תדר של 100 מגה הרץ באס

לא חושב שזה מערכת מומהרת.

לא, סלרונים היו על 66 מגה"צ עוד הרבה זמן(אני מדבר על הסלרונים של הקופרמיין). הם הגיעו עד איזה עד איזה 700 מגה"צ~ עם אפיק של 66 והיתרון הגדול הייתה המכפלה הגבוה שאפשרה מהירויות שעון גבוהות כשאתה מעביר ל100MHZ FSB בלוח שמאפשר את זה בלי להריץ את החלקים האחרים של המערכת.

דבר דומה היו עושים עם הפנטיום 3 קופרמיין שהיו באים על 100(היו גם 133) ושמים אותם על 133 - למטרות OC, אם חנויות עשקו על זה - לך תדע.

עריכה: אם זה רק 128K L2 CACHE אז לא סלרון טואלטין בכלל. לטואלטין המלא(פנטיום 3) היו 512. לכן, הסלרון של הטואלטין היה בעל כמות הCACHE שהיית לפנטיום 3 קופרמיין.

לא היה סלרון קופרמיין עם אפיק של 100 מגה"צ, אלא רק של 66 בעוד לטואלטין כן היה.

תבינו, להשיג זכרונות 100MHZ ולהשיג לוח שתומך ב100MHZ זה בכלל בכלל לא הבעיה לעשות, בטח שלא בתקופה האחרונה. לא צריך לשנות מכפלה בשביל הדברים האלה. סלרון 633(עם מכפלה של 9.5) היה עובד בלי שום בעיה ב950 מגה"צ(9.5 כפול 100) עם העלאת קצת מתח. וזה עולה לפי המכפלות. לא צריך לשנות את המכפלה. הדבר נובע כי הסלרונים האלה היו מסטפינג CBO או CCO - אם זה אמר משהו לאנשים הותיקים יותר כאן, שגם כך היו מעבדים שעשו להם DOWNCLOCK מ1000 מגה"צ.

פורסם

התוכנה של אינטל היא הדבר היחידי שקובע בוודאות, ואין בכלל ספק שהמעבד מומהר.

סלרונים פועלים ב 100 מה"ז רק החל מ 800.

פורסם

בהחלט יש פה משהו מסריח...לפחות לדעתי >:(

פורסם

לא אל תעשה את הטעות שאני עשיתי היה לי פנטיום 3 ישן ובדקתי את המהירות שלו בתוכנה הזאתי שטענה שהמהירות שלו היא 650 במקום 866 כשבאתי לחנות הם הורידו את ההיטסינק והיה כתוב שמה באמת 866 התכונה הזאתי פשוט לא עובדת טוב עם מעבדים ישנים

פורסם
  • מחבר

בעעעע אז מה אני עושה עכשיו ?, יש איזשהיא דרך שאני אוכל לדעת 4 sure ?

פורסם

בעעעע אז מה אני עושה עכשיו ?, יש איזשהיא דרך שאני אוכל לדעת 4 sure ?

תוריד את ההיטסינק בבית...אם אתה לא יודע איך תבקש ממישהו..ואם אין לך ממי לבקש אז לך לחנות ותבקש שיראו לך...

לדעתי עדיף "לצאת מפגר" ולקבל את מה ששילמת עבורו מאשר לצאת עוד יותר מפגר שעבדו עליך ומכרו לך חתול בשק...

אבל...זאת רק דעתי , בהצלחה!

פורסם

בוא נראה סלרון 1.10 היו אך ורק בגרסת הטואלטין. => לסלרון טואלטין היה 256K L2 Cache=> לסלרון שלך יש רק 128K L2 Cache.

מסקנה?

עכשיו, אם הוא יגיד לך שכל סלרון זה רק 128K הוא ינסה לבלבל אותך. לסלרון של הפנטיום 3(הלא טואלטין) היו רק 128K לעומת ה256K לפנטיום 3 המלא(קופרמיין, אלה שהם סוקט 370). אבל, לפנטיום 3 טואלטין היה 512k L2 Cache ולסלרון טואלטין היה 256K L2 Cache.

ושלא ינסה לבלבל אותך עם הפניום 3 KATAMI, כי לו היה 512K L2 Cache, הוא היה סלוט I אבל הCACHE עבד בחצי ממהירות המעבד, לכן הייתה כמות גדול כ"כ.

פורסם

זה מה שכתוב באתר הרשמי של אינטל, אבל זה לא מה שהיה באמת. אם אתה לא מאמין לי תכנס לאתרים כמו thg ותחפור אחורה ותראה שלאינטל הייתה בעיה רצינית מאוד לעבור את ה1GHZ עם הCORE של הקופרמיין(גם בסלרון וגם בפנטיום 3). היא התכוונה להשיק דגמים כאלה, אבל בסוף יצא מספר מוגבל, שלא היה יציב ויצא בעיקר לOEM גדולים כמו Compaq וכיוב'.

פורסם

התוכנה הזו לעולם אינה טועה, הוא מודיעה כשמדובר במעבד שאינו נתמך (וזה רק סלרון 500 ומטה).

לא אל תעשה את הטעות שאני עשיתי היה לי פנטיום 3 ישן ובדקתי את המהירות שלו בתוכנה הזאתי שטענה שהמהירות שלו היא 650 במקום 866 כשבאתי לחנות הם הורידו את ההיטסינק והיה כתוב שמה באמת 866 התכונה הזאתי פשוט לא עובדת טוב עם מעבדים ישנים

התוכנה לא טעתה, היא אמרה לך שיש לך מעבד 866 שפועל ב 650. זה בגלל שהבאס היה מכוון ל 100 במקום 133 (אתה עשית underclocking).

וחוץ מזה להסתכל כל מה שכתוב על המעבד זה לא 100% בטוח, יש אנשים שמזייפים את זה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים