פורסם 2009 בנובמבר 2815 שנים לא יוצא לי קול מהמחשב גם מהכרטיס קול און בורד וגם מכרטיס קול פתאוםהרמקולים בסדר עובדים בדקתי אני לא רואה את האקוליזר{הסמקל של הרמקול}זזואני עובד עצות :-\איזה עוד פרטים צריך לרשום?כדאי שיעזור לכם להבין מה הפתרון של הבעיה שלי
פורסם 2009 בנובמבר 2815 שנים נישמע כמו בעיית תוכנה אתה צריך להסיר את הדרייברים ולהתקין מחדש זה אמור לפתור לך את הבעיה אם אתה לא יודע איך עושים דבר כזה תפנה לפורום מערכת הפעלה.................. דרך אגב אם יש לך כרטיס קול אז באופן אוטומטי הONBOEARD מתבוטל.
פורסם 2009 בנובמבר 3015 שנים מחבר עדכון אחרי שניכנסתי לאיפה שהמחיקה ולא מצאתי שום דריבר לכרטיס קול שמתי את הדיסק של הכרטיס קול לחתי אל להתקין דריבר והוא נתן לי שגיאה שהוא לא מוצא את הציפ של החברה ???המשכתי הלאה לפי מה שאמרתה הוצאתי את הכרטיס קול ששום דבר לא עבד בו והכנסתי שתי רמקולים שונים וניסיתי להפעיל שיר במחשב רק בעוצמה הכי גבוהה שומעים את השיר אבל אם רעשי רקע חזקיםביוטוב לא שומעים כלום ובכלל רק רואים את האקוליזר הראשי מקפץ לפי המוזיקה אבל האיטרנט והנגן לא עובד בכללמה יכול להיות הבעיה?והכי חשוב מה הפתרון שלה?
פורסם 2009 בנובמבר 3015 שנים אוקיי אז התקדמנו. עכישו תסביר לי שוב פעם במפורט מאוד מאוד מה קורה. א. אתה מנסה למחוק דרך 'הוספה הסרה של תוכנה' ואתה לא מוצא את הדרייברים? הגיוני, בדרך כלל הם לא שם בשם גלוי. מה שעושים מסירים אותם דרך 'מנהל התקנים' (מקש ימני על המחשב שלי-> מאפינים). ב. שמת את הדיסק של הדרייברים והוא אומר שלא קיימת חומרה? (שהוא לא איתר את הכרטיס קול?) מדבור בכרטיס קול הנוסף שמחובר לך בתחריץ PCI ולא האון-בורד כן? מה שאתה עושה במצב כזה זה קודם כל מנתק את הכרטיס PCI ומשתמש באון-בורד (מתקין את הדרייברים שמגיעים עם הלוח-אם) ואז לא צריכה להיות ביעה. אם באמת אין בעיה מכאן הסקנו שהכרטיס הנוסף שלך פגום או חומרתית (הוא עצמו) או תוכנתית (עניין של דרייברים). ג. אמרת שביוטיוב לא שומעים בכלל ובמחשב שומעים רק בהכי חזק? טובב נישמע כאילו היציאה של הכרטיס לא כלכך טובה......... תיבדוק קודם כל את א. ו-ב. לפני שנתסעק עם זה...
פורסם 2009 בדצמבר 2115 שנים מחבר סליחה על ההקפצה רק עכשיו שמתי לב להודעה שנכתבה אלי...א.זה מה שעשיתי ניכנסתי למנהל התקנים ולא מצאתי שום דריבר של הכרטיס קול .ב.אחרי זה שמתי את הדיסק של אותו כרטיס קול לחצתי על התקנה וישר הוא נתן לי חלון שהתוכנה לא מזהה את הרכיב של חברה SWEEX .מדובר על כרטיס קול חיצוני שמחובר לPCI לא OB .עכשיו ניסיתי גם להוציא את הכרטיס וקרה מה שאמרתי קודם שלא שומעים כלום רק על ווליום הכי חזק גם ברמקולים 530 של LOGITECH גם אם עוד רמקול נייד כזה ואם אוזניות ואחרי זה בדקתי במחשב נייד והם עבדו פיקס כול המוצרים האלו.ג.ביוטוב למשל לא שומעים כלום גם על הווליום הכי חזק רק משירים במחשבנב!הכרטיס ניבדק על ידי החברה הזאת גם{נקודות מרקר על הטרנזיסטורים אני חושב ואם מדבקה Q.C PASSED אליהם
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.