פורסם 2003 בספטמבר 2222 שנים שלום, אתמול הרסתי את המחשב נייד שלי והוצאתי לו את המסך (הדק) שיש לו, יש לו שניי חוטי הארקה ועוד שניי כבלים עבים ובכל כבל יש המון חוטים.רציתי לדעת איך ניתן לחבר את הצג הזה למחשב?יש רעיונות?מדריכים אולי?אם תרצו תמונה של המסך אני יצלם..
פורסם 2003 בספטמבר 2222 שנים המסך מתחבר אם כבלים לכרטיס מסך של הנייד אז תסתכל איזה כבלים הלכו מן הכרטיס מסך ותפרק איזה כבל של מסך ותחבר לפי הצבע והשאר זה חשמל
פורסם 2003 בספטמבר 2422 שנים גם אני רציתי לעשות את זה..ובאמת מדובר באיזה בקר שהופך את ה פורמט הדיגיטאלי של ה LCD ל RGB אנלוגי...נורא יקר
פורסם 2003 בספטמבר 2422 שנים בעקרון לא.חיבור ה DVI הוא בדיוק כמו חיבור ה VGA - מוציא RGB באנלוגי.....
פורסם 2003 בספטמבר 2422 שנים טוב אני לא יודע מישהו פה אמר שהוא כבר עשה את זה והצליח...... בקיצור אם זה באמת עובד אני אשמח לקבל מתכון פשוט חיפשתי על זה המון חומר ברשת וכולם דיברו על איזה בקר נוסף.... אם יש התקדמות אני אשמח לשמוע.....
פורסם 2003 בספטמבר 2422 שנים מה שכן, לא לשלול את האפשרות לקנות צג LCD עם בקר מובנה, יש את זה בהמון מקומות, אפילו בגדלים של 15"...וזה לא הכי יקר...
פורסם 2003 בספטמבר 2422 שנים בעקרון לא.חיבור ה DVI הוא בדיוק כמו חיבור ה VGA - מוציא RGB באנלוגי.....פה אתה טועה. ב-DVI יש גם פינים של וידאו אנלוגי (כך אפשר להתשמש במתאים DVI to VGA), וגם חיבור דיגיטלי, למסכי LCD.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.