עבור לתוכן

עזרה בבניית מפרט למשחקים 4.5K ללא ציוד היקפי וללא oc

Featured Replies

פורסם

רק שתהיה בעניינים, המחשב שלך בעומס מקסימאלי יצרוך קרוב ל-300W, אתה ממש לא צריך יותר מ-500W

יש מין נטייה כזו פה בפורום לקבוע מקדמי ביטחון לפי ביקורות וצרכים אמיתיים, וזה לא משנה כרגע אם מדובר על ספקים או כרטיסי מסך או כל חומרה אחרת, ואז לאט לאט להזיז את הסקאלה ולהגדיל את מקדמי הביטחון. ובגלל שרוב הכותבים בפורום מחקים את מה שקודמיהם כתבו, אחד מעלה את הרף, וכולם מיישרים קו. נמאס לי מזה.

יש מחשבון צריכת חשמל:

http://www.antec.outervision.com/

ספק טוב עובד בצורה מיטבית עד 70%~ עומס. (בין 50-70% הוא בתחום הניצולת האופטימלית. הוא גם יכול לתת 100% מהכוח שלו בלי בעיה, רק שאז הניצולת תרד מ-85%~ לסביבות ה-80%).

אז כל מה שפותח הת'רד (או כל אחד מהממליצים לצורך העניין) צריך לעשות הוא להכניס את נתוני המערכת במחשבון, לראות כמה יוצא ולחלק את התוצאה ב-0.7 בשביל לקבל את סדר הגודל של ספק שלא יתרגש בכלל גם כשהמערכת עובדת בגז מלא. או במילים אחרות - ספק עם מקדמי ביטחון.

במערכת הזו יצא שספק של 430-450 יספיק יפה. המערכת אף פעם לא תתקרב לשם. אני לקחתי את זה רחוק והמלצתי על 500. עכשיו אתם רוצים 550? למה לא 600? ואם בתוספת קטנה יהיה אפשר לשדרג מ-600 ל-650? באיזה שלב יתחיל להיות חבל לכם על הכסף? הרי גם ה-450 היה מוגזם ועם יותר מ-30% כוח ספייר.

שחקו קצת עם המחשבון, רק בשביל לקבל טיפה מושג.

פורסם

אני יודע ש500W יחזיק לו את המערכת מצוין אבל שמדובר ב39 ש"ח תמורת 50W זה די שווה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים