עבור לתוכן

מחפש היטסינק למעבד - שקט ולא יקר... לא לאוברקלוקינג.

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם :)

אני מחפש היטסינק / מאוורר חדש, מאחר וכנף אחת נשברה לי מהמאורר והוא עושה רעש נוראי.

אני לא מחפש לאוברקלוקינג, אני רק רוצה מאוורר שקט ככל האפשר, שיעזור לי לישון עם מחשב דולק :)

עוד דבר שמגביל אותי זה המחיר, אני מעדיף שיהיה זול, ותזכרו שכל מה שאני רוצה זה ביצועים סבירים, ושקטים.

מחיפושיי במאמרים צד את עיני ההיטסינק של Aerocool, הDP-101. האם שווה לקנות היסטינק גדול כ"כ בשביל מה שאני רוצה? הדבר היחיד שהפחיד אותי זה המחיר שלו, קרוב ל200 שקל. האם ככה עולים כל ההיטסינקים הסבירים? :o

תודה מראש לעונים!

נ.ב

אם כבר פתחו אשכול בדיוק על אותו נושא, אני אשמח אם תפנו אותי אליו, מאחר וחיפושיי לא הניבו תוצאות :D

ושאלה קטנטונת - מה זה מאוורר דלתא? וכמה עולה כזה, ובמה הוא מועיל?

פורסם

מאוורר דלתא זה מאוורר בגודל 60MM או 80MM

המסתובבים בRPM גבוה (ה60 ב600RPM וה80 ב5700)

כתוצאה מכך הם דוחפים כמות גדולה של אוויר (קירור יעיל וטוב יותר) אך הם רועשים בצורה מחרידה - לא, לא תוכל לישוןאיתם בלילה.

דלתא 60MM עולה 70 ש"ח

דלתא 80MM עולה 100 ש"ח

פורסם

שקט וביצועים טובים = ארו קול גלסיאר, הוא עולה בסביבות ה130ש"ח.

אם אתה רוצה שקט, אל תחשוב על הדלתא.!

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובות!

האם כל המאווררים של ה60MM הם דלתא? ומה הגדלים הסטנדרטים למאוורר של מעבד (כמו שלי)?

מצטער על הבורות, אני רק לומד עכשיו :)

האם קיימים עוד מאווררים שעונים לדרישותיי בשוק?

תודה מראש!

פורסם

לא כל מאוררי ב6CM הם דלתא ...

הגודל של המאורר תלוי בגודל ההיטסינק (על ההיטסינק=גוף קירור מולבש המאורר)

SubX הציע לך הציע לך קירור נחמד . חכה לעוד הצעות (אם תרצה כמובן) .

פורסם

מצטרף לשאלות ומוסיף עוד שתיים:

1. איפה אפשר לקנות דלתא?

2. איזה מאורר מתאים להחליף את הג'נרי שמגיע עם פנטיום 4C? ההסיטסינק מספיק, המאורר ממש חלש.

פורסם

מצטרף לשאלות ומוסיף עוד שתיים:

1. איפה אפשר לקנות דלתא?

2. איזה מאורר מתאים להחליף את הג'נרי שמגיע עם פנטיום 4C? ההסיטסינק מספיק, המאורר ממש חלש.

2. כל מאוור שבא לך בגודל הנכון אתה יכול לשים מאוור של TT או מה שבא לך

פורסם

SubX הציע לך הציע לך קירור נחמד . חכה לעוד הצעות (אם תרצה כמובן) .

כנ"ל ::)

פורסם

שלום לכולם :)

אני מחפש היטסינק / מאוורר חדש, מאחר וכנף אחת נשברה לי מהמאורר והוא עושה רעש נוראי.

אני לא מחפש לאוברקלוקינג, אני רק רוצה מאוורר שקט ככל האפשר, שיעזור לי לישון עם מחשב דולק :)

עוד דבר שמגביל אותי זה המחיר, אני מעדיף שיהיה זול, ותזכרו שכל מה שאני רוצה זה ביצועים סבירים, ושקטים.

מחיפושיי במאמרים צד את עיני ההיטסינק של Aerocool, הDP-101. האם שווה לקנות היסטינק גדול כ"כ בשביל מה שאני רוצה? הדבר היחיד שהפחיד אותי זה המחיר שלו, קרוב ל200 שקל. האם ככה עולים כל ההיטסינקים הסבירים? :o

תודה מראש לעונים!

נ.ב

אם כבר פתחו אשכול בדיוק על אותו נושא, אני אשמח אם תפנו אותי אליו, מאחר וחיפושיי לא הניבו תוצאות :D

הייתה לי אותה בעיה כמוך ופשוט השגתי מאוורר חדש מאותו דגם שנשבר - זול ומתאים להיטסינק הקיים. אתה יכול גם לבקש מהחנות שקנית ממנה את המחשב

פורסם

Spire Falconrock II - 70nis

Spire FridgeRock - 40nis

המחירים נלקחו לדוגמא מ-KSP

זה כמובן למעבד של AMD

פורסם

מאוורר דלתא זה מאוורר בגודל 60MM או 80MM

המסתובבים בRPM גבוה (ה60 ב600RPM וה80 ב5700)

כתוצאה מכך הם דוחפים כמות גדולה של אוויר (קירור יעיל וטוב יותר) אך הם רועשים בצורה מחרידה - לא, לא תוכל לישוןאיתם בלילה.

דלתא 60MM עולה 70 ש"ח

דלתא 80MM עולה 100 ש"ח

DELTA זאת חברה שמייצרת מאוררים, שהתפרסמה בזכות מאוררים בRPM גבוה, רעש עצום וביצועים מעולים. זה לא מאוור מהיר.

פורסם
  • מחבר

הייתה לי אותה בעיה כמוך ופשוט השגתי מאוורר חדש מאותו דגם שנשבר - זול ומתאים להיטסינק הקיים. אתה יכול גם לבקש מהחנות שקנית ממנה את המחשב

אבל השאלה, האם הוא היה שקט? או שכבר שווה לי לקנות אחד חדש, שיהיה שקט יותר?

לאחר חיפושים בזאפ, מצאתי כמה הצעות מעניינות:

הראשונה - Aerocool Glacier, כמו שהציעו לי, עם 34dba ו3400RPM.

השנייה - Aerocool Golde Crown עם 4 לדים צבעוניים, 26dba ו2400RPM. אכן חלש יותר, אבל יתאים לי גם בגלל המודינג שאני עושה בקרוב, וגם בגלל רמת הרעש השקטה שלו. זול ב20 שקל.

ראיתי עוד כמה, את ההרקולס עם 35dba ו4000RPM ואיזה אחד בשם AATK0188 II עם 28dba בלבד. האם הם יספיקו?

חבל שאני בור בעניין, אז אני אשמח לשמוע את תגובותיכם!

פורסם
  • מחבר

למישהו יש עוד הצעות?

ומישהו יכול לענות לי על שאלותיי והצעותיי?

אני אודה לכם מאוד! ;D

פורסם

הראשונה - Aerocool Glacier, כמו שהציעו לי, עם 34dba ו3400RPM.

ההצעה הזו ::)

ואל תקפיץ יותר!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים