פורסם 2002 בפברואר 2823 שנים מחבר צריך בשביל זה כרטיס אשראי בינ"ל או אפשר להשתמש בזה המקומי?ברור שבינלאומיAthlon אתה היית בפורומים של MadOnionוהיה לך GTS וגם AthlonTBנכון?
פורסם 2002 במרץ 123 שנים והמוד שלי יותר יפה!. רק אין לי חלון.. תמונה של הבפנוכו יש? עם מה חתכת את החלון? היה קשה? אפשר לחתוך עם ג'קסון. יש גם אפשרות אחרת?
פורסם 2002 במרץ 123 שנים שחזרתי מהמפגש היו לי דוקטור אחד, ספייר בלי מאוורר, וזהוא...אז....הנה מה שיצא מהם עוד מאוורר 120ממ' יתווסף למטה שיהיה לאבא שלי כוח... -------------------------------------------------------------------------------- -------------------------------------------------------------------------------- -------------------------------------------------------------------------------- -------------------------------------------------------------------------------- -------------------------------------------------------------------------------- -------------------------------------------------------------------------------- ;D קרו לו עוד דברים מאז...
פורסם 2002 במרץ 223 שנים מזה כרטיס אשראי בינלאומי?אני הזמנתי מחול עם הויזה צעירים שלי וזה עבד יפה מאד...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.