עבור לתוכן

חוות דעת על מפרט לסרטים משחקים ועבודה שוטפת

Featured Replies

פורסם

מפרט לסרטים משחקים ועבודה שוטפת.

מארז COOLERMASTER ELITE 335 (או משהו בסגנון לא זוכר את השם) עם 5 מאווררים

E6300

GIGABYTE P43-ES3G

WD 250GB

4GB RAM

וקונה בקרוב ספק Seasonic 550Watt וכרטיס מסך POWERCOLOR 4870 1GB DDR5

והמסך יהיה SAMSUNG T240

מתוכנן OC סביר.

משחקים כבדים-בינונים (CRYSIS 2, GTA, CALL OF DUTY וכו'..)

איך המפרט? טענות שיפורים שאלות יתקבלו בברכה :D

הספק יחזיק את המפרט?

פורסם

מה התקציב? האם יתבצע OC?

בקשר למארז, אם אתה מתכנן לקנות את ה335 שמגיע עם מאוורר אחד ולהוסיף לו עוד ארבעה מאווררים (כל מאוורר 50ש"ח, 50כפול4=200).

מחיר המארז ללא המאווררים הוא בסביבות 180ש"ח. סה"כ יוצא לך 380 ש"ח המארז + מאווררים. אפשר במחיר הזה לקחת מארז הרבה יותר איכותי לדוגמא ה CM690 / CM590 / CM Sileo / NZXT Hush

בקשר לספק כוח, אפשר לקחת את הספק הזה גם בגירסא של 500W - יחזיק את המחשב ללא בעיה.

פורסם
  • מחבר

את המארז קיבלתי במתנה והוא הגיע עם מאוורר מאחורה, הוספתי לו עוד 2 מאווררים 120מ"מ מקדימה שעלו לי ביחד 80 שקל, מאוורר 92מ"מ בצד ומאוורר קטן מאחורה שקיבלתי גם כן. בסה"כ לדעתי זה קריר מספיק בשביל OC סבבה לא?

אני מתכוון לעשות OC אבל לא משהו מטורף כי אני עם קירור סטוק ואין לי יותר תקציב לקירור טוב למעבד.

אני רוצה ללכת על הספק של ה550 כי אני ישדרג בעתיד :)

פורסם

לא ממש כדאי לעשות OC עם קירור סטוק, הממש ממש מעט שתוכל לעלות בתדרים לא יועיל וסתם יגרום לחימום יתר. אם אתה רוצה לעשות OC תקנה קירור צד שלישי.

פורסם

חסרים פרטים - עדכן שימושים/העדפות בפוסט הראשון לפי חוקי הפורום - בדגש על OC, תוכנות בשימוש, שקט ונתוני גיימינג אם יש.

להסברים ודוגמאות גש לקרוא כאן: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=294718.0

פורסם
  • מחבר

הנה תיקנתי :)

אני דואג לגבי הספק...אני לא ידוע אם הוא יספיק לשדרוגים עתידיים...

האם כדאי FSP 600W 80GHN?כן או לא ולמה? (הוא גם זול יותר מהסיסוניק(368 לעומת 382 שקל) אבל יש לו רק 3 שנות אחריות לעומת הסיסוניק עם 5 שנות אחריות..)

פורסם
  • מחבר

מקפיץ!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים