עבור לתוכן

SENNHEISER HD555 (ו-Razer Barracuda HP-1)

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם.

1. אני מתלבט בין שתי האוזניות שבנושא. הייעוד העיקרי הוא משחקים. יש לי כרטיס קול און-בורד אבל אולי במחשב הבא אקנה X-FI, ואני מצפה שהאזניות שאקנה ישמשו אותי להרבה מאד זמן.

מצד אחד, קראתי הרבה ביקורות מעולות על הברקודה (כולל הסיקור באתר הזה), אבל מצד שני אני רואה הרבה אנשים שיורדים באופן כללי על אוזניות סראונד לגיימרים וטוענים שעדיף לקנות אוזניות סטריאו במחיר דומה (כמו למשל ה-HD555) גם עבור משחקים.

האם יש כאן מישהו ששמע את שני הסטים?

האם ה-HD555 נותן ביצועים דומים לברקודה במשחקים ומאפשר לזהות את כיווני הצלילים בדיוק דומה?

אגב, את הברקודה יש ב-420 ש"ח ב-KSP בימים הקרובים, ואם אבחר ב-HD555 אז אזמין אותו מחו"ל, מה שמוביל אותי לשאלה הבאה:

2. האם נראה לכם בטוח לקנות את ה-HD555 מכאן מבחינת זיופים? האם ידוע על זיופים של האזניות האלה?

דרך הקישור הזה באיביי זה עולה גם כן 420 ש"ח, ואם לא, אז אני יכול לקנות מאתר אחר שאני סומך עליו במשהו כמו 510 ש"ח.

3. יש לכם אולי המלצה על אזניות אחרות באותו איזור מחיר?

פורסם
  • מחבר

אין אף אחד שיכול לייעץ בנושא?

זה די דחוף, כי המבצע ב-KSP הוא לימים בודדים ועומד להסתיים.

תודה.

פורסם

בתור אחד ששמע את שניהם, לך על ה-555. אין מה לחשוב בכלל. לא הייתי מוכן להשתמש בבראקודה גם אם הייתי מקבל אותן חינם.

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

בתור אחד ששמע את שניהם, לך על ה-555. אין מה לחשוב בכלל. לא הייתי מוכן להשתמש בבראקודה גם אם הייתי מקבל אותן חינם.

Anatoli.

תודה על התגובה.

אתה מתייחס לשימוש במשחקים?

פורסם

לכל שימוש אפשרי. הדבר היחיד שהבראקודה יעשו טוב יותר זה להיות פטיש.

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

אוקיי, שוב תודה.

ומה אתה אומר לגבי האפשרות של קניה של ה-555 באיביי ממישהו מהונג-קונג? אתה יודע אם יש סכנה של זיופים לגבי האזניות האלה?

והיית אומר שזאת קניה טובה ביחס לאיזור המחיר הזה או שהיית ממליץ לי על משהו אחר בכלל?

פורסם

האמת שאני לא ממש יודע אם יש זיופים של הדגם הזה. המחיר נשמע בסדר גמור.

Anatoli.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים