עבור לתוכן

בעיה בהפעלה הווינדוס [XP]

Featured Replies

פורסם

שבת שלום... יש לי מחשב ישן (מאוד) ויש עליו XP SP3. המחשב הוא פנטיום 4 2.6HT עם ג'יגה זיכרון, כרטיס מסך ATI 9600 PRO וכרטיס קול של קריאייטיב (הלוח אם של אינטל ROCKLAKE).

אז ניגש לבעיה- אני חייל קרבי לא יוצא לי להיות כמעט בבית. שבוע שעבר סגרתי ואחותי מתקשרת אליי שהמחשב לא עולה. אתמול הביתה הדלקתי את המחשב ובאמת לא עולה, המחשב מציג את הפתיחה של הווינדוס (הלוגו עם הריבועים הכחולים האלה שרצים) ואחרי זה אין תמונה, זה עובר מסך והכל נהיה שחור.

הפעלתי את המחשב במצב בטוח - והווינדוס עובד. אני עכשיו על המחשב הזה, ומוזר לי שהווינדוס במצב רגיל לא עולה אבל בסייף מוד הוא כן.

בדקתי וירוסים עם 4 אנטיוירוסים שונים - המחשב נקי.

אז מה זה יכול להיות? :nixweiss:

פורסם
  • מחבר

לצערי לא.

פתחתי את המחשב לבדוק אם הכל בסדר, והכל בסדר. חשדתי בכרטיס מסך לרגע - אבל החשד נעלם ברגע שראיתי שהמסך עובד טוב בסייף מוד.

יש לך רעיון מה זה יכול להיות מלבד וירוס? חשבתי אולי בעיה בווינדוס אבל קשה לי להצביע מה זה יכול להיות....

פורסם

בוא נתחיל מזה שלא כל בעיה במחשב זה וירוס.

זה שיש תצוגה בsafe mode ממש גם לא אומר שהכרטיס מסך תקין כי בSM אין לך שום האצת חומרה או שימוש בדרייברים בכלל.

תנסה להריץ last known good configuration מתוך התפריט של F8 וגם תנזה התקנת תיקון ככיסוי כללי אם זה לא עוזר.

פורסם
  • מחבר

אץ ה-LAST KNOWN.... כבר ניסיתי ולא עזר. והתקנת תיקון משמע התקנת הדרייבר מחדש או לעשות REPAIR בהתקנה של הדרייבר של הכרטיס מסך?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים