עבור לתוכן

בעיה עם דרייבר של מצלמה מובנית

Featured Replies

פורסם

שלום לכם, כזכור לכם קניתי ווסטרו 1015, והוא מחשב נחמד - חוץ מהעכבר שלו שהוא בלתי ניתן לשימוש כמעט, לא נוח וקטן. אני משתמש בעכבר חיצוני מעולה, ולכן אין לי כמעט בעיה עם המחשב, אני מרוצה ממנו והמחיר של 3000 ש"ח למחשב כזה הוא מצויין.

כעת לבעיה שלי - בקישור הבא:

http://support.dell.com/support/downloads/driverslist.aspx?os=W732&catid=-1&dateid=-1&impid=-1&osl=EN&typeid=-1&formatid=-1&servicetag=&SystemID=VOS_N_1015&hidos=WLH&hidlang=en&TabIndex=

מופיעים הדרייברים של המחשב שלי, מתאימים לווינדוס 7.

הבעיה היא, שאין דרייבר למצלמה, לא מצאתי בעמוד הזה. יש בעיה נוספת שזה לא ביג דיל, אבל אשמח אם תוכלו לפתור: יש דרייבר נוסף שנקרא "מנהל" משהו, שכשאני מוריד אותו יורד קובץ מקווץ, אני פותח אותו ויוצאים לי קבצים לא מזוהים.

בתודה רבה ושבת שלום

פורסם

עם אין דרייבר למצלמה ,למה בכלל עדכנת ל 7? אני עף פעם לא מתקין מערכת הפעלה לפני שאני בודק שיש את כל הדרייבר והנייד תומך באותה מערכת

ממידע מהיצרן :xyxthumbs:, בכל מקרה ברוב המקרים דרייברים של ויסטה עובדים ללא בעיות גם ב7 כי זה מערכות מעוד דומות ,אז תנסה של ויסטה

לגביאותו קובץ ,נשמע לישזה דרייבר שהוא בלי התקנה כננרה ,ואתה צריך לכוון עליו ידני ממנהל התקנים לפי אותו חלק שעחיו הוא מיועד .

פורסם
  • מחבר

במנהל התקנים לא מופיע לי סימן שאלה או משהו כזה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים