עבור לתוכן

הוצאתי לשנייה GFORCE4 ורואים מסך לבן!!!

Featured Replies

פורסם

הצילו! יש לי כרטיס GFORCE 4 של NVIDIA ובטעות הוצאתי לשנייה את הכרטיס שהמחשב היה מכובה והכנסתי אותו שוב ושהדלקתי את המחשב כל המסך נהיה לבן ולא רואים כלום חוץ מלבן!!!! ואז חיברתי את המסך לכרטיס מסך אחר שיש לי במחשב(אם אני לא טועה זה NFORCE 2)ורואים שוב מצוין! אבל איך אני יכול להחזיר את המחשב למצב שבו רואים שוב טוב עם הGFORCE 4 ושלא יראו לבן על המסך?

בתודה ענקית מראש.....

פורסם

תבדוק אותו במחשב אחר

פורסם
  • מחבר

הבעיה שאין לי מחשב אחר ואני לא מכיר אנשים שיסכימו שאני אבדוק את זה במחשב שלהם...יש דרך אחרת לתקן את זה?

פורסם

תבדוק שחיברת את הכרטיס כמו שצריך,עד הסוף.

פורסם
  • מחבר

כן אני הכנסתי אותו ממש ממש עד הסוף!!! יש פיתרון מה עושים?

פורסם

תבדוק שכל המגעים שעל החיבור ללוח אם לא פגומים

פורסם
  • מחבר

כן בדקתי וכל המגעים וכל השאר בסדר.... מה יכולה להיות הבעיה?

פורסם

תנסה לחבר את הכרטיס כשהמחשב מנותק מהחשמל

ואם כבר ניסית, אז תנסה גם לאפס את הביוס....

פורסם
  • מחבר

איך מאפסים את הביוס?

פורסם

תחפש על הלוח ג'אמפר שרשום לידו CLEAR CMOS/BIOS

אם זה לוח של ג'יגהבייט אז אולי תצטרך לעשות את זה עם מברג

פורסם

לפני שאתם מאפסים לו את המחשב שימו לב למה שהוא כתב : "ואז חיברתי את המסך לכרטיס מסך אחר שיש לי במחשב(אם אני לא טועה זה NFORCE 2)" , והשאלה המתבקשת היא האם שני הכרטיסים עובדים בו זמנית ??? אם כן דאג לבטל את פעולת הכרטיס מסך בביוס.

פורסם
  • מחבר

כשכרטיס הGFORCE 4 בתוך המחשב ,ואני מחבר את המסך לGFORCE 4 אז המסך לבן ושכרטיס הGFORCE 4 בתוך המחשב והמסך מחובר לNVIDIA 2 אז הוא לא נותן לי כלום!! לעומת זאת שאני מוציא את כרטיס הGFORCE4 מהמחשב ומחבר את המסך לNVIDIA 2 אז רואים מצוין. השאלה איך אני יכול להכניס את כרטיס הGFORCE 4 ולחבר אליו את המסך ושיראו מצוין והשאלה השנייה איך מאפסים ביוס ואיך מגדירים ביוס?????? ומה זה ביוס??????

פורסם

כשהוצאת את הכרטיס עשית עוד איזושהי פעולה שעלולה לגרום לבעייה הזאת?

פורסם
  • מחבר

לא רק הוצאתי לשניה ומייד החזרתי...

פורסם

כשאתה מאתחל את המחשב לחץ על DEL ( בדרך כלל , בשאר האופציות זה F1 או F10 ) ואז תכנס להגדרות הביוס , שם יש צורך לבטל את פעולת הכרטיס הגרפי שנמצא ONBOARD , תבדוק תנסה ותחזור עם תוצאות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים