עבור לתוכן

האם בעזרת כ.טלויזיה אני יכול להקליט Gameplay של משחק במחשב?

Featured Replies

פורסם

יש לי כ.טלויזיה (ראו במפרט מחשב), ואני רוצה לדעת אם אני יכול להקליט איתו Gameplay של משחק.

כמו תוכנת Fraps ועוד תוכנות הקלטה למיניהן, רק שהפעם עם חומרה...

אם זה אפשרי, אני אודה אם תגידו/תראו איך בדיוק.

תודה לעונים!

פורסם

אי אפשר.

אם היה לך DVD מקליט אז כן.

פורסם

אי אפשר.

אם היה לך DVD מקליט אז כן.

למה אתה אומר לו שאיאפשר ?

אפשרי בהחלט.

האיכות לא תהיה משהו - עדיף לך להשתמש בFRAPS וכו' אבל תכנית זה עובד.

מה שאתה צריך לעשות זה להוציא כבל מהכ.מ של S-V ל- RCA (כניסה עגולה בצבע שחור עם 7 פינים אם אני לא טועה מתאם ל- בננה)

לחבר את הבננה ל-כ.טלוויזיה - להפעיל את הטלוויזיה במחשב ולהגדיר לכ.מ צג שני -> הטלוויזיה (שבמחבש)

וזהו. אתה תיראה את המחשב במחשב באמצעות הכ.טלוויזיה =]. מה שנישאר זה להקליט באמצעות הדרייבר של הכ.טלוויזיה שלך.

פורסם
  • מחבר

למה האיכות לא תהיה משהו? זה הרי מקליט חומרתי...

חומרה יותר מהירה ואיכותית מתוכנה, לא?

פורסם

1. לווא דווקא

2. כי אתה מדבר פה על המרה לאנלוגי מכרטיס המסך החוצה ואז חזרה פנימה הקלטה מאנלוגי לדיגיטלי, ופה יהיה אובדן איכות.

פורסם

האיכות לא תהיה משהו בגלל שהכרטיס טלויזיה מקליט בסטנדרט של SDTV זה אומר 576i או 480i במקרה הכי טוב.

אם אתה מקליט דרך FRAPS אתה יכול בתאוריה להקליט משחק ב FULLHD אם המסך שלך תומך בהצגת הרזולוציה הנ"ל

שלא לדבר על הכרטיס מסך. ובכל מקרה ההקלטה ב FRAPS תהיה ב Progressive ולא ב Interlace כמו בכרטיס טלויזיה.

יוצאים מהכלל הם כרטיסי טלויזיה סופר יקרים שיודעים להקליט מ Component שתומך ב HD וכרטיסים בעלי כניסת HDMI-in

שיודעים להקליט ישירות מ HDMI לתוך המחשב.

פורסם
  • מחבר

OK, תודה על ההסבר המפורט גבר. :xyxthumbs:

וכמובן גם ל-saba... :)

פורסם

ההסברים של השניים שהגיבו מדוייקים בהחלט :silly:

אם משהו לא ברור תגיד אני ינסח לך מחדש

פורסם
  • מחבר

אוף, בגלל זה לא רציתי להשתמש בתוכנת Fraps...

היא תוקעת לי ת'משחק כשאני מקליט...

כשאני משחק, יש לי בסביבות ה-50 FPS, וכשאני מתחיל להקליט, התוכנה מורידה לי ל-30 ופחות FPS...

פורסם

כן זאת הבעיה בתוכנה כי היא פועלת על Progressive :\ (בו זמנית - משפיעה על המחשב)

אני גם כן לא הבנתי את ההיגיון הזה של התוכנה הזאת למה עשו אתזה ככה... אבל שחקני הCS המציאו לעצמם פיתרון -

הם מקליטים את המשחק בRECORD בקנסול (לא מאמץ תמחשב) - אחרכך צופים בDEMO ובזמן הצפיה בדמו הם מרצים את הFRAPS וככה זה לא מפריע להם לשחק וגם לא יצא שהם הקליטו משהו לחינם - הREC בקנסול בCS לא שוקל כמעט כלום. הוא מקליט רצף פקודות ואחרכך בצפיה בDEMO הוא בונה את המשחק מחדש לפי הפקודות שהוקלטו - בגללזה גם המחשב לא מתאמץ בREC דרך הקונסול בCS .

אני השתמשתי בפיתרון הזה של CS בישביל להתגבר על הבעיה של הפראפס ובאמת שחשבתי לעשות מה שאתה ורצה - הלקליט דרך הכ.טלויזיה בגללזה התשובה לשאלה שלך הסתובבה לי בראש חח..

יש דרכים טובות יותר להקליט :x בסיגנון פראפס רק שפועלות אחרת - הן מצלמות את המסך בPRINTSCREEN יש תמונה שמתעדת כל שניה ושניה ואחרכך בסיום ההקלטה הן יוצרות קובץ וידאו מסך כל התמונות שצולמו ואת הפס קול מקליטים בניפרד .. ..

טוב זה כבר תוכנות אח שלי אין לי יותר איך לעזור לך :x בהצלחה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים