עבור לתוכן

כמה נורמלי ש-WIN 7 64 ביט יצרוך זיכרון?

Featured Replies

פורסם

היי,התקנתי WIN 7 64 BIT,כרגע מותקן ופעיל:NOD32 ,STEAM,יוטורנט,והדריבר של הכרטיס מסך והמחשב צורך 1.25 GB.

יש לי 4GB זיכרון,הצריכה הזאת נורמלית?כל הזמן אמרו ש 7 יותר קלה מויסטה וכרגע אני לא רואה שום שינוי גם לא מבחינת צריכת זיכרון.

פורסם

אין עם זה שום בעיה, ככה זה אמור להיות.

פורסם
  • מחבר

בטוח?ככה זה היה בויסטה ואמרו שWIN 7 יותר קלה..

פורסם

אצלי רצים 2 חלונות של IE8,אימיול,נורטון אינטרנט סקיוריטי,דרייבר כרטיס מסך,דרייבר מדפסת,עדכון ווינדוס ונגן וינאמפ.

הצריכה אצלי זה 1.28 כולה 30 מגה יותר ממך ואני צורך יותר וגם נורטון.

תבדוק שלא רצים דברים שאתה לא צריך או להוריד חלק מההגדרות הגרפיות של ווינדוס בשביל להוריד מהזיכרון.

פורסם

בטוח?ככה זה היה בויסטה ואמרו שWIN 7 יותר קלה..

ווינדוס 7 לא קלה יותר, לא משמעותית לפחות, ולמה זה מפריע לך?

זה בזכות הפיצ'ר הנהדר SuperFetch שעליו תוכל לקרוא כאן:

http://www.microsoft.com/windows/windows-vista/features/superfetch.aspx

פורסם
  • מחבר

לא מפריע לי,סתם חשבתי שהיא קלה יותר מויסטה.ואם היא לא קלה יותר מויסטה אז במה היא יותר טובה?או שסתם הוציאו אותה בשביל לנקות את המוניטין של ויסטה ושאנשים יעברו סוף סןף מXP.

פורסם

לא מפריע לי,סתם חשבתי שהיא קלה יותר מויסטה.ואם היא לא קלה יותר מויסטה אז במה היא יותר טובה?או שסתם הוציאו אותה בשביל לנקות את המוניטין של ויסטה ושאנשים יעברו סוף סןף מXP.

בהסתכלות קדימה , חלונות 7 מאפשר דברים ש XP מוגבלת כדוגמת נושא גודל הזכרון.

כמשתכלים גם על המעבדים שיוצאים , דוגמת האינטל I5 מערכת ההפעלה החדשה מותאמת לו טוב יותר מהמערכת הישנה בעיקר אם נרצה להריץ עליו תוכנות הדורשות זכרון גדול.

למי שצריך לגלוש באינטרנט בלבד ולהכין מסמכים בוורד או דומה , XP תמשיך לשרת אותו עוד כמה שנים.

אני נתקלתי בבעייה להריץ תוכנות שרטוט מסוימות עם ה XP והמעבד הקודם... מערכת ההפעלה החדשה באה לי בדיוק בזמן.

פורסם

NOD ו7 64 בט לא הולכים טוב ביחד

חכה שתוריד קבצים גדולים מהאינטרנט ...

הזכרון פשוט יתחיל לדוף

אם תרצה לדעת עודתחפש את הפוסט שי או תחפש בגוגל"windows 7 64 bit nod leak "

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים