פורסם 2009 בנובמבר 2516 שנים אני עושה דיסק און קי לטיפול במערכות מחשב, ואני רוצה שתהיה אפשרות לפרמט מחשב ולהתקין עליו ווינדוס xp בלי שיהיה לי את הדיסק דרייבריםיש חבילות דרייברים כלליות שלפחות יכסו חלק מהאפשרויות?יש דרך אחרת? ווינדוס 7 לא אפשרות כי אני לא מתקין ווינדוס שלי אלא ווינדוס חוקי שלהם, וגם אני עובד לרוב על מחשבים חלשיםולא תמיד אפשר להוציא את הדרייברים ממהארדיסק כי לפעמים המחשב לא עולהושאלה לא כ"כ קשורה לפה אבל אם כבריש טעם בכרטיס מסך חזק למערכות שהן לא ווינדוס? הרי אם אין דרייברים אז גם אין ניצול של הכרטיס מסך לא?...
פורסם 2009 בנובמבר 2516 שנים אי אפשר להחזיק מאגר של כל הדרייברים האפשריים, אבל ניתן להתחבר לאינטנט מאותה סביבת Live ולהוריד את מה שצריך בהתאם לצורך.
פורסם 2009 בנובמבר 2516 שנים מחבר זה קצת בעיה להוריד את מה שצריך כשאין מחשב פועל בסביבה ואין דרייבר לכרטיס רשת...יש לי סוג של ווינדוס לייב אבל אם הוא יעבוד אז הרשת תעבוד אולי רק לראוטרים שלא צריכים חייגן...
פורסם 2009 בנובמבר 2516 שנים live cd עם לינוקס יעבוד עם 98% מכרטיסי הרשת וגם זה לא ממש בעיה להגדיר חייגן לכל סוג אם יש צורך כיום.אם העניין ממש מעיק תקנה מודם סלולרי אצל אחת החברות עם נייד משלך וזה היה מושלם.
פורסם 2009 בנובמבר 2516 שנים מחבר לייב לינוקס זה אחלה רעיון חשבתי עליו... אבל אני עובד עם בוט מניו של grub4dos ולא הצלחתי לטעון איתו לינוקסיש לך המלצה ללייב לינוקס קטן עם הפקודות שצריך לכתוב בmenu.lst?
פורסם 2009 בנובמבר 2616 שנים אני לא מתעסק בתיקון מחשבים אצל אנשים פרטיים כבר עשר שנים כך שלא יצא לי להתעניין בזה במיוחד...אתה אפילו יכול לצרוב דיסק CD שיהיה איתך.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.