עבור לתוכן

FPS נמוך בNFS SHIFT

Featured Replies

פורסם

המפרט :

ATHLON64 2GHZ

9600GT

1 GB זכרון

ברזולוציה של 1680*1050 מציג בין 7-14 פריימים לשנייה

פורסם

הFPS סביר

לא נראה משהו חריג כי המערכת שלך לא מי יודע מה חזקה

פורסם

כל העניין של הדרישות דיי קלוש ולא אומר באמת איך ירוץ

אפילו שהמחשב שלך נמצא בדרישות המומלצות זה אומר שתוכל להריץ את המשחק אבל לא ברצולוציות גבוהות והגדרות גבוהות.

פורסם

ניית את ה PATCHים של המשחק ? אמורים להיות 2 והבנתי שהם משפרים ביצועים בן השאר...

פורסם
  • מחבר

ניית את ה PATCHים של המשחק ? אמורים להיות 2 והבנתי שהם משפרים ביצועים בן השאר...

איזה פצ'ים ?!

פורסם

יש לי פנום2 720 שעובד על 4 ליבות (3200GHZ) עם HD 4870 ו4 ג'יגה זכרון ולמשחק הזה יש נפילות FPS רציניות מאוד (גם עם הפאטץ')

פורסם
  • מחבר

ביצעתי OC למעבד @2.6 GHZ

+דרייבר 195.62 לכרטיס מסך

+ הפצ'ים

= נקווה לטוב...

פורסם

תעדכן

פורסם

תחשבו שעם המפרט שלי (בצד) אני מקבל 60-80FPS ללא שום נפילות על 1680*1050 עם 2X AA, הגדרות מקסימליות ופילטרים על המקסימום, סביר להניח שהבחור יקבל לפחות 20-30FPS לא? ???

פורסם

יכול להיות שלא הבנתי למה התכוונת... אתה עם GTX260 מקבל 70 והוא לדעתך צריך לקבל לפחות 20~30~ ? הכרטיס שלו לא חלש משלך...

חשבתי שיש לו 4870... פותח הדיון, קיימים לדעתי שני פאצ'ים... נסה את שניהם + הדרייבר האחרון.

פורסם

גם אם היה לו 4870 הכרטיס שלו חלש במקצת בגלל הOC על שלי, אך גם עם ה9600GT הוא לא אמור לקבל תוצאות נמוכות עד כדי כך.

נסה להתקין את הפאטצ'ים חברינו היקר, ותעדכן!

פורסם

המשחק הזה נראה לי לא משהו מבחינת ביצועים..גם אצלי על 4650M ורזולוציה 1366*768 וזה בין 25-40 במרקה הטוב, ללא AA למיניהם, ולא הכל על HIGH אפילו הצללים על נמוך.

פורסם

אתם לא מבינים

זה לא רק שהכרטיס חלש למשחק הזה

אלה גם מעבד ישן 3800X2 ו1GB זיכרון

והוא מנסה להריץ על ''1680*1050 עם 2X AA, הגדרות מקסימליות ופילטרים על המקסימום''

לא יודע מה איתכם אבל מנסיון עם המשחק הזה זה לא ירוץ לו טוב בהגדרות האלה והFPS שהוא מקבל הגיוניות בשבילי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים