פורסם 2003 בספטמבר 2122 שנים איך עושים את זה חוץ מלהסתכל על הכרטיס? אני צריך לדעת שהזכרונות הם Infineon 3.3 ולא ראיתי את זה על הכרטיס (למעשה, ראיתי משהו אחר לגמרי) סוף סוף חיברתי את הכרטיס, הוא לא פרו, אז אני רוצה כמובן להפוך אותו לפרו או אפילו ל9700.ושוב תודה לכל העוזרים.
פורסם 2003 בספטמבר 2122 שנים הבעת אכזבה על פניertontechem6a9320bi-3.3 (הB יכול להיות גם 8, לא הצלחתי לזהות כל כך) זה אומר שהכל אבוד? האם הכרטיס הזה לא יכול לעבור שידרוג? האם עדיף להחזיר אותו למקומו הטבעי ביחד עם כל החלקים האחרים שנשארים חסרי כבוד ושימוש? אם זה אפשרי בכל זאת לשדרג אז הכרטיס הולך להכנס לתוך המחשב השני שלי, אם לא...אז לא.
פורסם 2003 בספטמבר 2122 שנים תנסה להריץ חיפוש בגוגל עם המספר הסידורי הזההזכרונות הם 3.3 לפי מה שכתבת אבל אי אפשר לדעת מי החברה בלי לבדוק באינטרנט
פורסם 2003 בספטמבר 2122 שנים מצאתי משהו על זה http://www.pclincs.co.uk/Forums/showthread/t-2695.htmlאבל עדיין לא הבנתי אם כן אפשרי לעדכן את הביוס או לא...
פורסם 2003 בספטמבר 2122 שנים לפי התראד הזה אז הבחור הצליח לעשות הסבה מ9500 ל9700 אבל הייתה ירידה מסויימת באיכות הכרטיס...
פורסם 2003 בספטמבר 2122 שנים לפני שאני עושה משהו (לא הצלחתי להרדם) מה אני עושה במקרה שהעדכון נכשל והכרטיס מחליט לא לעבוד או להראות תצוגה ממש גרועה? במקרה השני הבנתי שלהחזיר לביוס המקורי עוזר, אבל מה עם המקרה הראשון? צריך להיות בטוח לפני שעושים משהו שמצטערים עליו (וזה כרטיס נחמד, יהיה חבל לזרוק אותו לפח)
פורסם 2003 בספטמבר 2122 שנים אני חושב שקראתי באיזשהו מקום שאם הכרטיס לא עובד אחרי עדכון ביוס אתה יכול לחבר את המסך לכרטיס מסך פיסיאיי שישב בנוסף ואז להחזיר את הביוס הקודם, אבל אני לא ממש בטוח
פורסם 2003 בספטמבר 2122 שנים אם הכרטיס מדליק את המסך !!ואפילו לא מראה תמונה - אפשר לצרוב עליו ביוסאתה יכול להשתמש בכרטיס PCI כמו שאמרת אבל גם זה לא חובהאפשר לצרוב "על עיוור" אם אתה יודע בדיוק מה לכתוב לתוכנת צריבת ביוס של ATI.בהצלחה .
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.