עבור לתוכן

מחשב : רסיבר - בעיית איכות.

Featured Replies

פורסם

הבנת נכון

אתה צריך חיבור זכר מתאים, כמו שיש לי בתמונה, ולחבר חיבור RCA ליציאות שאמרתי.

אם אתה מראשון ובא לך לבדוק אם זה יעבוד ועוזר אתה מוזמן לקפוץ אלי.

פורסם
  • מחבר

אני לא כלכך מראשון אני קצת מנתניה חח..

טוב שמע חיפשתי SV7PIN ופשוט איאפשר להשיג דבר כזה. היחיד שאפשר להשיג זה SV7PIN:COMPONNENT - בדיוק כמו ההוא שנרכש מE-BAY ולא עבד מהקישור ששלחת .

עכשיו אם אני קונה כבר כזה דבר - sv7pin to componnent זה לא משהו נפוץ זה סביבות ה50 שקל זה כבר יוצא יקר עדיף להשקיע ב70 80 שקל כ.קול ועם כבר על הדרך 5.1חיצוני אני חושב...

עכישו השאלה כזאת - אם כבר קונים כזה:

http://cgi.ebay.com/S-Video-7-Pin-to-3-RCA-RGB-Component-Adapter-Converter_W0QQitemZ260505541114QQcmdZViewItemQQimsxZ20091113?IMSfp=TL091113174004r32702

אז פשוט מאוד אני מחבר לצד השני שלו RCA רגיל שיגיע לIN ברסיבר שלי וסגרנו עניין לא ???

או שרגע :ס איזה צבע זה ימין ואיזה צבע זה שמאל ב COMPONNENT או שאיך זה הולך בכלל? בחיים שלי לא יצא לי להתעסק עם קומפוננט ><

ורגע אם יש SPDIF בS-V אז ב100% שהוא באיכות מלאה ולא לקויה כמו של הכ.קול ? שלא יצא מצב ששומעים אותו דבר X_X ...

פורסם

אם היית נכנס ללינק שפרסמתי היית מבין מה זה קומפוננט, כי יש שם קישור לויקיפדיה שמסביר על זה.

כזה כבל אני קניתי ופירקתי בשביל להלחים כמו שצריך.

אם אפשר לדעת אם המחשב שלך דפוק ברמה תוכנתית חומרתית או לא דפוק בכלל, אז אף אחד לא יכול לנחש אם זה יעבוד לך תקין או לא.

פורסם
  • מחבר

אני מנחש שהדפקט הוא חומרתי - איכות הכרטיס קול .

עכשיו אני עוקף אותו ברגע שאני משתמש בSPDIF של S-V שמגיע ישר מהמאדברבורד נכון?

השאלה שלי אם SPDIF זה באמת איכותי שלא כמו הכ.קול?

ותארגן לי את הקישור להסבר על הקומפוננט יש לי פה חור בהשכלה חח..

פורסם

SPDIF בעקרון אמור לקחת את אותות הSOUND הדיגיטלים לפני עיבוד המידע לאנלוגי.

ותכנס ללינק שהסברתי שם על ה7PIN, הדברים הכחולים שם זה לינקים.

פורסם
  • מחבר

כן. תיראתי לעצמי שזה מה שעושה SPDIF >< השאלה שלי היא אם הוא יעשה את הפעולה טוב יותר מהכרטיס קול שלי....

ומצאתי את ההסבר, נישב עלזה מהתחלה עד הסוף כשיהיה לי משעמם חח

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים