עבור לתוכן

מבקש הצעה למפרט- תקציב עד 3000.

Featured Replies

פורסם

שלום

אני רוצה הצעה למפרט עד 3000 ש"ח, כש2500 נוספים מוקדשים למסך 26.

השימושים:

עבודה משרדית כבדה.-עבודה מבוקר עד ערב רצוף, מספר חלונות אקספלורר ולפחות שלוש תוכנות (לא משהו כבד)פועלות בו זמנית

צפייה בסרטי HD-הורדה מהרשת.

משחק יחיד- סימולטור טיסה של מיקרוסופט.

חשוב לי:

שיהיה שקט-נמצא במרכז הבית.

יעבוד עם חלונות 7

לא מתוכנן אוברקלוק.

חשוב כמובן HDMI

תודה.

פורסם

מה זה "התקציב יהיה לפי ההצעה"?

אף אחד לא הולך להרכיב לך כאן 10 מפרטים שונים (בעצם 20, אם אתה רוצה גם אינטל וגם AMD), כדי שתוכל להחליט סוף סוף כמה כסף אתה יכול להוציא. בנוסף, לא ממש ברור האם אתה מבקש רק את הרכיבים שהזכרת או שמא מחשב שלם. דבר שלישי, ציינת "משחק יחיד" אבל אתה בוודאי מבין שהיות וזה השימוש הכבד ביותר של המחשב, הוא זה שמכתיב את הדרישות - והשאלה היא האם אתה מוכן להוציא הרבה בשביל להריץ אותו חלק על הגדרות גבוהות או לא.

פורסם

עדכן תקציב בכותרת + העדפות בפוסט הראשון לפי חוקי הפורום בדגש על שקט ונתוני גיימינג - אחרת הדיון ינעל!

להסברים ודוגמאות גש לקרוא כאן: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=294718.0

פורסם
  • מחבר

מה זה "התקציב יהיה לפי ההצעה"?

אף אחד לא הולך להרכיב לך כאן 10 מפרטים שונים (בעצם 20, אם אתה רוצה גם אינטל וגם AMD), כדי שתוכל להחליט סוף סוף כמה כסף אתה יכול להוציא. בנוסף, לא ממש ברור האם אתה מבקש רק את הרכיבים שהזכרת או שמא מחשב שלם. דבר שלישי, ציינת "משחק יחיד" אבל אתה בוודאי מבין שהיות וזה השימוש הכבד ביותר של המחשב, הוא זה שמכתיב את הדרישות - והשאלה היא האם אתה מוכן להוציא הרבה בשביל להריץ אותו חלק על הגדרות גבוהות או לא.

1. כן , אני מבקש רק את הרכיבים שהזכרתי.

2. התקציב יהיה לפי ההצעה שתהיה לפי השימושים שביקשתי. זה שימושים די סטנדרטיים ואני חושב שלא תהיה בעיה למבינים כאן להרכיב משהו שיתאים.

3. אני לא מחפש ולא רוצה 20 מפרטים. אחד אינטל ואחד AMD יספקו בהחלט.

4. אני לא חייב לשחק על ההגדרות הכי גבוהות אבל אני מציין את המחשב בכדי שיידעו איזה כרטיס מסך יתאים.

5. תודה על ההיענות.

פורסם

אם אתה לא תגיד כמה בערך אתה מוכן להוציא, אף אחד לא יוכל לעזור לך. תן תקציב...

פורסם

עובדה, tomermu, שגם אני לא חדש כאן ועזרתי למספיק אנשים עם מפרטים, וגם אני לא מסוגל להרכיב לך מפרט (אפילו חלקי...) בלי תקציב.

בהגדרה "מחשב למשחקים" נכנס כל מחשב החל מאחד מבוסס על E5300+HD4770 שיעלה קצת יותר מ2K ועד מחשבים מבוססי I5\I7+HD5970 שיעלו כ8K ואף יותר. גם אם אנו דנים בתחום המשתלם בלבד, הרי שעדיין נמצא את עצמינו בטווח של 2.5K-6K - וכולם "מחשבים למשחקים, ותאמין או לא, אפילו עם רכיבים המתאימים אחד לשני.

בנוסף, בחירת לוח האם מכתיבה את סוג הזכרונות שאתה צריך, ובחירת הכל ביחד מכתיבה את הספק - שני רכיבים שלא התייחסת אליהם, אך עדיין מהווים חלק בלתי נפרד מהמפרט. האם כבר יש לך כאלה? האם אתה קונה אותם בתקציב נפרד? איך אנחנו אמורים לנחש את הדברים הללו?

פורסם

^

:xyxthumbs:

tomermu - אל תתחכם! אנא עזור לנו לעזור לך וחסוך מעצמך ומאיתנו בזבוז זמן ואי נעימויות.

תודה.

פורסם
  • מחבר

^

:xyxthumbs:

tomermu - אל תתחכם! אנא עזור לנו לעזור לך וחסוך מעצמך ומאיתנו בזבוז זמן ואי נעימויות.

תודה.

היי,

יש הבדל גדול בין להתחכם לבין לבקש משהו פשוט.

או שלפחות נדמה לי שהוא פשוט.

עדכנתי תקציב והשימושים נותרו כפי שהם,

עם דגש על המסך שאוכל לנצל את היכולות שלו.

תודה.

פורסם

או שלפחות נדמה לי שהוא פשוט.

זו בדיוק הכוונה שלי ב"להתחכם"...

כדי שלא תצטרך "לחשוב" או להתלבט, בלינק שנתתי (שככל הנראה לא טרחת אפילו ללחוץ עליו) יש רשימת שאלות קצרה שנועדה להבהיר לך ולנו בדיוק את הפרטים הדרושים כדי לתת המלצה רצינית. לא טרחת לענות על מרביתה...

חסר לי למשל:

* מה זה בכלל "עבודה משרדית כבדה"?

* האם שקט חשוב ועד כמה?

* איזה ספק יש לך? האם הוא בכלל מתאים?

* האם מתוכנן OC ועד כמה?

* מה לגבי יכולות שדרוג רצויות מבחינת שימושים עתידיים או ביצועים?

* מה קריטי לך יותר - מקסימום ביצועים במחיר או יחס עלות/תועלת מקסימלי לדרישות?

ועוד ועוד...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים