עבור לתוכן

בחירת זיכרונות למחשב חדש

Featured Replies

פורסם

אני קונה מחשב, המפרט שלו הוא

750 Quad Core i5 Turbo 2.66 G

GP55US3L לוח אם

CASE (antec three handred) מארז

S12EP-650 650W Active PFC Retail ספק

ATI RADEON 4770 512 mb DDR5 PCI-E Retail HDMI כרטיס מסך

800GB, 7200rpm wd דיסק קשיח

זיכרון - אני רוצה לקנות זיכרון

4Gb KIT (2G X2) CL-9-9-9-24 Retail 1156 / AM2-3

או

2X2Gb CL-9-9-9-24 MICRON RENDITION 1156 / AM3

השאלה שלי היא מה ההבדל בין AM2 ל3, האם זה משנה אם זה 2 או 3 לגבי המפרט הזה ומה ההבדל בין לקנות 4GB kit ללקנות פעמיים זיכרון של 2GB אם יש בכלל הבדל.

תודה.

פורסם

AM2+/AM3 זה תושבת למעבדי AMD

ומה ההבדל בין לקנות 4GB kit ללקנות פעמיים זיכרון של 2GB אם יש בכלל הבדל

אין הבדל

*תבדוק שהזיכרונות 1.5V

פורסם

קח את הזיכרונות הכי זולים שאתה יכול למצוא... במידה ולא תעשה OC אין צורך בזיכרונות מהירים במיוחד או בעלי תדרים נמוכים.

זה שרשום AM2 וAM3 זה התאמה למעבדי AMD בעלי סוקט AM2 וAM3.

סתם שאלה בקשר למפרט שלך, מה המחיר של הקשיח 800GB שלקחת?

וסתם עצה בקשר לספק כוח, גם ספק כוח של 550W מאותה סידרה של seasonic יחזיק בקלות את המפרט הנ"ל.

פורסם
  • מחבר

זה הנחה דרך חבר, הדיסק קשיח עולה 296 במזומן לא כולל מע"מ

פורסם
  • מחבר

1. איך אפשר לבדוק שהזיכרון הוא 1.5V? זה שהוא DDR3 אומר שהוא 1.5V?

2. בטוח שספק 550 יתאים למחשב הזה? כי זה הבדל של 60 ש"ח סה"כ אז אני מפחד שאני אקח ספק פחות טוב בשביל לחסוך 60 שקל ובסוף זה לא יתאים לי.

פורסם
. איך אפשר לבדוק שהזיכרון הוא 1.5V? זה שהוא DDR3 אומר שהוא 1.5V?

לא כל זיכרון DDR3 הוא 1.5V

אפשר לדעת את המתח של הזיכרון באתר היצרן

. בטוח שספק 550 יתאים למחשב הזה? כי זה הבדל של 60 ש"ח סה"כ אז אני מפחד שאני אקח ספק פחות טוב בשביל לחסוך 60 שקל ובסוף זה לא יתאים לי.

כן ספק 550W יתאים

גם ספק איכותי של 400W יתאים לשם השוואה

בכל מקרה אל תסתכל רק על ה - W , קח ספק איכותי של 500W

פורסם
  • מחבר

זה מה שרשום באתר היצרן של הזיכרון - DDR3 is the next-generation, high-performance solution for CPU systems—it pushes the envelope in key areas like power consumption, signaling speeds, and bandwidth, bringing new levels of performance to desktop, notebook, and server computing. DDR3 supports data rates of 1066 to 1333 MT/s, with clock frequencies of 533 to 667 MHz, respectively—effectively doubling the speed of DDR2. DDR3's standard 1.5V supply voltage cuts power consumption by up to 30% over DDR2. Our 1.35V DDR3 Aspen Memory modules reduce power by an additional 20%.

When you’re ready to make a move to DDR3, we’ll be here to help. We’re a leader in this business and expertly equipped to sort through the technical details, recommend the best DDR3 solution for your application, and help you implement it.

1. זה לא 1.5V אבל לפי מה שאני מבין זה אפילו יותר טוב שזה 1.35V לא?

2. עוד שאלה, יש לי התלבטות לגבי הכרטיס מסך(ATI RADEON 4770 512 mb DDR5 PCI-E Retail HDMI

) , יש סיבה להעדיף כרטיס של XFX על כרטיס של POWERCOLOR? ההבדל במחירים מאוד משמעותי, לפי מה שהבנתי ההבדל בחברות של הכרטיסי מסך הוא זניח..

פורסם
. זה לא 1.5V אבל לפי מה שאני מבין זה אפילו יותר טוב שזה 1.35V לא?

1.35V הוא טוב אך אין בכך צורך (לא מהחינת העלות הנוספת ולא מבחינת הביצועים), קח זכרונות 1333MHZ 1.5V

. עוד שאלה, יש לי התלבטות לגבי הכרטיס מסך(ATI RADEON 4770 512 mb DDR5 PCI-E Retail HDMI

) , יש סיבה להעדיף כרטיס של XFX על כרטיס של POWERCOLOR? ההבדל במחירים מאוד משמעותי, לפי מה שהבנתי ההבדל בחברות של הכרטיסי מסך הוא זניח..

ההבדל בין החברות הוא אכן זניח

פורסם
  • מחבר

אני לא יודע אם הבנתי נכון אבל לפי הבנתי כל זיכרונות ה1333 של micron הם 1.35V והם הזיכרונות 1333 הכי זולים שיש בחנות שאני קונה בה..

פורסם
אני לא יודע אם הבנתי נכון אבל לפי הבנתי כל זיכרונות ה1333 של micron הם 1.35V והם הזיכרונות 1333 הכי זולים שיש בחנות שאני קונה בה..

גם זיכרונות 1.35V וגם 1.5V "טובים" ואין בעיה לקחת אותם

מה שרשמתי (או לפחות ניסיתי להסביר :silly:) הוא שאין טעם להשקיעה בזיכרונות 1.35V

פורסם
  • מחבר

הבנתי, תודה רבה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים