פורסם 2009 בנובמבר 2316 שנים חוץ ממספר מאוד מצומצם של סרטים. אין לו בעיה עם XVID/MP4.קודקים שיש לי - HAALI, COREAVC 1.95 ,FFDSHOW ו AC3FILTER.פתרון באופק למישהו?
פורסם 2009 בנובמבר 2416 שנים אתה צריך לאפשר פתיחה של קבצי RAW ב FFDSHOW - זה מאפשר פתיחה של MKV ב SUBTITLE WORKSHOP.
פורסם 2009 בנובמבר 2416 שנים מחבר RAW מסומן אצלי ב ALL SUPPORTERS. ועדיין זה לא מריץ.אני מתכוון ל RAW VIDEO תחת ה CODECS של FFDSHOW VIDEO CONFIGURATIONS.האם לזה התכוונת? פספסתי משהו אולי?
פורסם 2009 בנובמבר 2416 שנים בדיוק לזה התכוונתי.אם זה לא עובד תנסה להתקין גירסא חדשה יותר של FFDSHOW.http://sourceforge.net/projects/ffdshow-tryout/files/
פורסם 2009 בנובמבר 2416 שנים מחבר התקנתי את הגרסה האחרונה (17/11/09) וזה לא שינה דבר.אני מצרף תמונות מהFFDSHOW- אשמח לדעת האם לשנות משהו(במיוחד בדברים שסימנתי).תודה.עדכון התנצלותי- סורי על הרזולוציה האיומה.[attachment deleted by admin]
פורסם 2009 בנובמבר 2416 שנים ממש אין צורך לשנות כלום. האופציה היחידה שצריך על מנת להעלות MKV ל SUBTITLE WORKSHOP זה ALL SUPPORTED בשביל ה RAW VIDEO. אני משתמש ב FFDHOW ל 32 BIT למרות שאני משתמש ב WINDOWS 7 64 BIT- ואין לי שום בעיה לעלות MKV לתוך SUBTITLE WORKSHOP. ה SUBTITLE WORKSHOP אצלי הוא וורסיה 2.51.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.