פורסם 2003 בספטמבר 2122 שנים בהחלט נושא חשוב. דרך אגב, ידוע אולי, אבל אני למשל לא ידעתי את הנתונים שהם מביאים שם ואני בטוח שככה המונים אם לא מרבית הצרכנים, חשוב להפיץ את זה. בכלל, קליפ קורע מקווה שזה גם יעזור
פורסם 2003 בספטמבר 2122 שנים רק תביעה תסדר את העניין הזה, משום מה המועצה לצרכנות לא מתערבת בעניין. אני כבר הפסקתי להשתמש בשרותים של החברה המפוקפקת, אני מעדיף לשלם יותר מאשר להשתמש בשרותים שלהם.
פורסם 2003 בספטמבר 2122 שנים רק תביעה תסדר את העניין הזה, משום מה המועצה לצרכנות לא מתערבת בעניין. אני כבר הפסקתי להשתמש בשרותים של החברה המפוקפקת, אני מעדיף לשלם יותר מאשר להשתמש בשרותים שלהם.רק הפרטה תסדר את העניין הזה.להפריט את בזק אחת ולתמיד, לגמור את המונופול ולעודד תחרות בשוק התקשורת.
פורסם 2003 בספטמבר 2122 שנים חייבים פשוט חייבים, לפתוח את השוק לעוד חברות טלפון!!!זה פשוט לא יעלה על הדעת המונופול הזה, הרי אי אפשר לעבור חברה עכשיו אם זה לא נראה לך!!!אותו דבר עם חשמל...בכלל יש לנו מזל שיש פלאפון, אחרת דקה בנזק הייתה עולה 5 שקל!
פורסם 2003 בספטמבר 2122 שנים :cwm21: עצביייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייים. מתי כולם יתחילו להתקשר דרך המחשב?!!!!! יש עכשיו את "סקיפי" אחלה תוכנה.
פורסם 2003 בספטמבר 2122 שנים :cwm21: עצביייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייים. מתי כולם יתחילו להתקשר דרך המחשב?!!!!! יש עכשיו את "סקיפי" אחלה תוכנה.לא לכולם יש מחשב, ולא לכולם יש גישה לאינטרנט
פורסם 2003 בספטמבר 2122 שנים חברות הכבלים קיבלו אישור כבר ממזמן להעביר שיחות על הקווים שלהםאם אני לא טועה זה היה אמור להתחיל החודש
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.