פורסם 2009 בנובמבר 2316 שנים מחפש חנות אמינה שמייבאת את הדגם הנ"ל החנות היחידה שהצלחתי למצוא בה מצלמה של פנסוניק בי-ם היא פוטו שוורץ ושם יש רק את ה TZ5 או TZ7 והמחיר קצת יקר לי לTZ7 והTZ5 פשוט מיושנת באותו מחיר של הTZ6 אז אין טעם לקנות אותה.שאלה נוספת, חשבתי על האפשרות לקנות את המצלמה בארה"ב ולקנות אחריות בינלאומית בארץ, מישהו עשה את זה? איך ואיפה עושים את זה?תודה מראש.
פורסם 2009 בנובמבר 2416 שנים אין טעם לקנות את ה 6, כבר ממזמן שמתי לב שזה דגם ביניים "מבוזבז".הוידאו שלו באיכות נמוכה משמעותית מהTZ7. (כרגע יש לי את ה 7, היה לי לפני את ה 5).
פורסם 2009 בנובמבר 2516 שנים מחבר אני חושב שהטענה שלך ממש סובייקטיבית המטרה של הTZ6 היא לפנות לקהל בעל תקציב קטן יותר, שלא צריך HD ויסתדר גם עם מסך 2.7 במקום 3 וככה יחסוך 300 שקל... האמת שאני אישית דיי לא מצליח להחליט בינהם כי מצאתי את שניהם בהבדל מחירים לא כזה גדול 150 שקל אבל הבעיה היא באביזרים ואחריות שבTZ7 יקרים יותר..
פורסם 2009 בנובמבר 2616 שנים 150 שקל הבדל? אז מה יש לחשוב בכלל....?על איזה אביזרים אתה מדבר? הם חולקות את אותם אביזרים- אותו תיק, אותה סוללה ואותו מטען, אוכל כבלים. מה יש עוד....?המסך של ה 6 פחות איכותי- 230 לעומת 460 ב 7 - זה חצי...הוידאו שלה גרוע. זה זה בשביל לחסוך 150 שקל ?
פורסם 2009 בנובמבר 2716 שנים מחבר זה לא זה יש לי שני אפשרויות אחת לקנות את הTZ6 ב1289 עם 3 שנים אחריות ולקנות כרטיס זכרון נרתיק ובטרייה חלופית בנפרדאו לקנות את TZ7 עם נרתיק וכרטיס זכרון ב1600 עם שנה אחריות ( עוד שנה תוספת זה 150 ש"ח) וובטרייה שאני רוצה לקנות וחייב מקורית בTZ7 שתעלה 300 שקל.. ואני דיי לחוץ בתקציב אבל אני באמת נוטה לTZ7 כי זה מרגיש לי קצת בזבוז לא לקנות אותה.
פורסם 2009 בנובמבר 2716 שנים אל תקנה מקורית- חבל על הכסף...אני הזמנתי מEBAY סוללות תחליפיות- עלה פחות מ 40 שקל על משלוח.מה שמצחיק- שהם מחזיקות יותר זמן מהמקורי...
פורסם 2009 בנובמבר 2716 שנים מחבר כאשר אני אקנה את הTZ7 זה כבר לא בשליטתי אם לקנות בטרייה מקורית או לא, הדגמים החדשים מגיעים מעודכנים כבר עם העדכון קושחה שמונע שימוש בבטריות לא מקוריות לכן חייבים בטרייה מקורית.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.