עבור לתוכן

שאלות לגבי מחשב חדש, תקציב עד 4000+-

Featured Replies

פורסם

בלי לחפור יותר מדי אגש לעניין:

* גודל המסך? 14+ אינץ', עדיפות לרזולוציה גבוהה ולזווית צפייה יותר גבוהה ממה שיש בדר"כ בניידים. אני רוצה להתעסק איתו בעריכת תמונות עם קבצי RAW (של מצלמת DSLR) והדבר האחרון שאני צריך זה צבעים וקונטרסט לא אמינים בגלל שהזווית בין המסך למחשב עצמו שונתה ב2 מעלות (כמו בלאפטופ compaq קצת יותר ישן של אחותי)... שוב זה רק עדיפות, לא הייתי מתאבד על זה (כי ב700+- ש"ח אני יכול לחבר אחלה בחלה של מסך חיצוני)

* משקל רצוי? לא קריטי (בחור גדול)

* האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? אם הוא יכול להחזיק שעה וחצי מבחינתי זה מעל ומעבר

* האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI וeSata זה שני דברים שאני לא מוכן לוותר עליהם

* בלוטות? לא מעניין

* גודל מינימלי של כונן קשיח? לא אכפת לי

* צורב DVD? חובה מבחינתי ולא מוכן לוותר על זה

* האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לפחות לשנה הראשונה

* האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? LG אבל בלי למצמץ פעמיים אם ימליצו לי על לאפטופ של חברה אחרת אני "אעבור" צד

עוד כמה דברים שלי חשוב לציין:

*העדפה לחנות: ksp, אני רכשתי מהם את כל המחשוב שלי ושל המשפחה ואני באמת באמת מרוצה מהם, סניף 5 דקות מהבית... (נתניה)

*אני טס בקרוב לארה"ב (מעוניין לקנות את המחשב בארץ) אבל ארצה לדעת מה קורה מבחינת המטען של הלאפטופ, הרוב תומכים ב110V או שצריך בארה"ב לקנות מטען?

*חוץ מעריכת תמונות שאר השימושים הצפויים לא בררניים כלל (אינטרנט, פלייט סימולטור 2004, מוזיקה וסרטים...), דגש מיוחד למעבד גרפי או משהו?

*שמתי עין על הווינדוס 7 (64 ביט), משהו שצריך לבדוק או לשים לב?

*קורא כרטיסים: אני מעדיף שיהיה מובנה אבל שוב, לא הייתי מתאבד על זה (קורא כרטיסים USB של סאנדיסק זה סביבות 40 ש"ח)

תודה מראש ואשמח בכלל לתובנות או הערות (והארות) נוספות

פורסם
  • מחבר

רזולוציה גבוהה זו עדיפות, לא הכרח. כמו שציינתי מקודם מהסיבה הפשוטה שתמיד אפשר לקנות בסביבות ה700 ש"ח אחלה של מסך חיצוני ולחבר ללאפטופ

לעומת זאת במחשב הDell שהבאת לדוגמא אין חיבור HDMI וחיבור eSata... אלו שני חיבורים שאני לא מוותר עליהם

בינתיים שמתי עין על LG RD480-K.ADKSE T4300 2.1GHz שמופיע באתר של www.ksp.co.il

מצד שני באותו אתר אני רואה שבבערך אותו כסף יש את ה Lenovo G550 NTDK3IV שאיתו אני מקבל מעבד קצת יותר רציני וזכרון פנימי יותר מהיר אבל נאלץ לוותר על חיבור eSata

אפשר לתזז בין דילמות לנצח אבל בסופו של דבר אני צריך לדעת מה יתאים לי הכי הרבה... בגלל שכרטיס מסך זו אופציה שהבנתי לא קל לשנות לאחר הרכישה רציתי לדעת איזו רמה של כרטיס אני צריך כדי לעבד תמונות מהמצלמה שלי (Nikon D90 אם זה אומר משהו למישהו) כמו בנאדם. מיותר גם לציין שיציאה של לפחות 1080P דרך הHDMI זה חובה מבחינתי (הבנתי שלא כל הכרטיסים הגרפיים מכסים את זה)

פורסם

עיבוד תמונה לרוב מבוצע על ידי המעבד לא הכרטיס הגרפי. כרטיס מובנה טוב מספיק.

הייתי מסתכל על הדל סטודיו 1555 גם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים