פורסם 2009 בנובמבר 2216 שנים שלום.. בניתי לי פרויקט וחשבתי להשוויץ פה קצת אז מה זה בעצם?מנעול שמה שהוא עושה זה מוציא בוכנה שמחזיקה את הדלת כך שאי אפשר לפתוח אותה..המנעול נשלט מבפנים ע"י לחצנים ומבחוף ע"י חיבור usb המנעול הזה מורכב מהרכיבים הבאים..(פשוט מאוד בלי מעגלים מיותרים או אלקטרוניקה מסובכת): דלת בוכנה שפועלת ע"י מנוע חשמלי שנאי לבוכנה שלט של מיטה (הבוכנה הייתה של מיטה שעולה ויורדת ע"י שלט) 2 חיבורי usb כבל usb והרבה הרבה דבק חם.. תמונות: אוקיי זאת הבוכנה שמתחתיה ניתן לראות את השאני שאליו מחובר השלט והמנוע של הבוכנה פה ניתן לראות את הבוכנה סוגרת את הדלת(הכתום זה רק כדי שלא יהיה רווח בין הציר של הבוכנה לדלת) פה ניתן לראות את הציר שהדלת פתוחה כאן ניתן לראות את מה שהיה פעם שלט והיום הפך לשתי כפתורים החוטים שיוצאים מהשלט מובילים למשקוף שמחוץ לדלת שעל המשקוף יש שתי חיבורי usb ועכשיו הדבר שאני הכי אוהב פה..מה שפותח את הדלת מבחוץ.. מה דעתכם?אהבתם?תציעו לי הצעות לשיפור חוץ מלהעלים את כל הכבלים..
פורסם 2009 בנובמבר 2216 שנים מחבר אם העניין נתקע..יש בשנאי מקום ל2 סוללות 9 וולט שבמקרה של הפסקת חשמל\בעיה בחשמל אפשר להפעיל את המנגנון פעם אחת ולפתוח את הדלת..ואז כמובן לתקן..אם יש בעיה בבוכנה זה כבר בעיה אמיתית..בעיקרון אפשר לפרוץ את הדלת עם מכה מספיק חזקה בגלל זה אני לא מחזק את זה עם ברגים..אני צריך להתקין לו מפסקים לפני שהציר מגיע לסוף ששם הוא יכול להתקע..בעיקרון רק אני נוגע בזה ואפחד אחר בבית לא יודע איך פותחים את זה..אני מתפלא שלא שאלת אותי על איך הusb הזה פותח את הדלת..משום מה התמונה האחרונה לא עולה..יש שם כבל usb פשוט בלי הכבל..רק החיבור שנכנס למחשב..
פורסם 2009 בנובמבר 2216 שנים מחבר חיבור usb אחד סוגר מעגל שפותח את הבוכנה והחיבור השני סוגר את המעגל שמכניס את הבוכנה..שחכתי שאני מתעסק פה אם אנשים עם ידע יותר משלי חחח
פורסם 2009 בנובמבר 2216 שנים פרוייקט מאוד מעניין ואהבתי את הרעיון עם ה"מפתח" USB.אבל כמו שהזכירו פה כבר, אם משהו קורה למעגל ופתאום אתה ננעל מחוץ לחדר, זה קצת בעייתי.
פורסם 2009 בנובמבר 2216 שנים רעיון יפה, אם כי הביצוע קצת ערבי בשלב הבא, אפשר להכניס את כל המנגנון לקופסה מכובדת יותר. ובשלב שאחרי זה להכניס מעגל קצת יותר מתוחכם למפתח הUSB. במצב הנוכחי אפשר לפתוח את הדלת עם כל חוט מתכת. אה, ובשלב שעוד יותר אחרי זה, זה לחבר את העסק למחשב ולתת לזה ממשק וובי כדי לפתוח את הדלת מרחוק
פורסם 2009 בנובמבר 2216 שנים כן, מנגנון ביומטרי שמשלב טביעת אצבע וצילום רישתית...זאת דלת פנימית, לא משהו שנועד להגן מפני גנבים...
פורסם 2009 בנובמבר 2216 שנים מחבר חחחחחחחחחחח שי הרגת אותי..העבודה מאוד ערבית..זה היה סתם לבנתיים כי מה שאני מתכנן להביא זה את הדבר הבא:http://www.arihav.com/products/kits/images/code.jpgאחרי שזה יגיע סופסוף אני יעשה את הכל יפה לא יראו חוטים..מה דעתכם על זה?
פורסם 2009 בנובמבר 2216 שנים אני חושבת על דבר אחר.עזוב אותך מהקודןותחשוב איך לזווד את כל המערכת בתוך הדלת!כך שאת מפתח הUSB תכניס לחור הרגיל של המנעול.
פורסם 2009 בנובמבר 2216 שנים אם אני לא טועה יש מנעולים חשמליים שניתן לשים בכל דלת (מחליפים את כל הצילינדר). אגב, פרוייקט חביב ביותר
פורסם 2009 בנובמבר 2216 שנים האמת די overkill בשביל לנעול את החדר אבל אני הייתי שמח לשים אחד כזה אצלי החיבורים שעשית לא נראים הכי יפים, יש ממש חוטים בחוץ... ומנגנון אל כשל לא חשמלי מומלץ שיהיה, אולי מברג שיוריד את הבוכנה?
פורסם 2009 בנובמבר 2216 שנים אם להגיד את האמת............בבעיטה חלשה אני שובר לך את כל העסק..אפילו תינוק יכול לשבור לך את כל העסק...............
פורסם 2009 בנובמבר 2316 שנים אמן והיה אפשר לעשות מנגנון צילום רישתית בתור "power switch" למחשב הייתי עושה את זה רק בשביל הצחוקים
פורסם 2009 בנובמבר 2316 שנים הרעיון נחמד הביצוע טעון שיפור.בלי בעיה ניתן לתכנן ולבנות מנגנון נעילה שיישב בתוך הדלת או על המשקוף (יש כאלו של אינטרקום).שים לב שבחיבור USB יש 4 מוליכי סיגנל. ואתה יכול לשים מפסק על ה"מפתח" וע"י הסטת המפסק לקבוע האם זה מפסק שפותח או סוגר...ככה חוסכים את השקע USB הנוסף וזה מקשה יותר לרמות את המערכת...ניתן להשתמש במפענח BCD ואז יהיה אפילו עוד יותר קשה לנחש.אבל ,שוב. גאוניותו בפשטותו...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.