עבור לתוכן

כרטיס קול + רמקולים למטרות עריכת וידאו, תקציב של כ- 1000 ש"ח

Featured Replies

פורסם

שלום רב,

חברה שלי היא סטודנטית בתקשורת אינטראקטיבית, והיא צריכה מפעם לפעם לערוך סרטונים, להוסיף ולערוך סאונד וכו'.

אני זקוק לכרטיס קול שיהיה תואם ללוח Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L (לא יודע האם זה רלוונטי כלל), ובנוסף למערכת שמע באיכות שתספק את צרכיה הלימודיים. תפות המקום של המערכת צריכה להיות קטנה יחסית, ומתאימה לפינת מחשב טיפוסית (לא רמקולים ענקיים ודומיהם).

התקציב הוא עד 1000 ש"ח, אך גמיש.

תודה לכל העוזרים.

פורסם
  • מחבר

לכל הפחות אשמח לדעת האם קיימת בעייה של תאימות בין כרטיסי קול ללוחות אם, או שלמעשה אני יכול לבחור כל כרטיס קול שהוא.

בנוסף אשמח להמלצות בטווח המחירים האמור (הוזלה הינה מבורכת), אך אם אין אופציה בטווח המחירים שציינתי למערכת קול כולל כרטיס- יידעו אותי מה המחיר המינימלי אותו אצטרך להשקיע. כמובן שעל המערכת להתאים לצרכים המפורטים.

תודה בשנית לעוזרים.

פורסם

אין צורך להשקיע כלל באמצעי סאונד מכיוון שמדובר בעריכת וידאו - הסאונד עולה למחשב יחד עם הקליפ שצולם במצלמה דרך USB\FIREWIRE ככה שאין כל צורך מהבחינה הזו בכ.קול או רמקולים.

בעריכת הסאונד עצמו אכן רצוי רמקולים איכותים עלמנת שתהיה אפשרות להקשיב לפרטים קטנים.

אך רמקולים רגילים לא מתאימים לצורך זה - ישנם רמקולים מיוחדים שנקראים מוניטורים שהם במיוחד לעריכת סאונד.

מוניטורים הם יקרים בפני עצמם ומי שלא מרשה לעצמו רצוי להתעסק עם אוזניות ולא עם רמקולים

א. אין רעש בסביבה שמפריע להקשיב לסאונד וב. זה לא מפריע לאחרים ...

בקשר לכרטיס קול חדש, אין צורך לפי מה שהבנתי... בגללזה גם אף אחד לא הגיב לך בנושא, אף אחד לא מבין מה הצורך בדבר..

המלצה שלי - להשקיע באוזניות בסיביבות ה300 ולסגור עניין....

זאת לא הפקה בסדר גודל הליוודי שיש להשקיע בכרטיס קול חיצוני וזוג מוניטורים בתקציב של 5אלףשקל...

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה. אכן נעדיף את האופציה של אוזניות על פני רמקולים :xyxthumbs:

עדיין אשמח להמלצה בעניין אוזניות טובות, אם כן.

פורסם

סכ"ה אני לא מאמין שהיא מתעסקת בהפקת סאונד ברמה כזאת שבאמת צריך אמצעים מיוחדים. . .

אני מתעסק לא קצת עם סאונד ואני מסתדר יפה מאוד עם ציוד סטנדרטי :\ לא נתקלתי במצב שאני לא מצליח לעשות משהו כי חסרים לי אמצעים.

אבל בכלזאת הינה אתר עם קטלוג אוזניות מקצועי

http://www.kilombo.co.il/category/akg_Headphones

יש המלצה ל-AKG K-242 HD

זה אוזניות חצי פתוחות עם הפרדת צלילים גבוה -> יש כאילו שקוראים לזה "אוזניות מוניטוריות".

יוצרי מוזיקה משתמשים בדברים כאילו. . .

שוב - אני לא מאמין שיש צורך ברמה כזאת :x ..

פורסם
  • מחבר

תודה רבה.

ראיתי כמה דגמים נחמדים שם, אנחנו נלך לנסות אותם בקרוב בכמה חנויות (במידה וניתן).

פורסם

* ברגע שאתה מנסה את האוזניות חשוב לבדוק שהן מחוברות לכרטיס קול סטנדרטי של מחשב

ולא משהו מיוחד כי בחנות זה יכול להישמע לך פרפקט ובבית תהיה אכזבה בשל איכות הכרטיס קול הסטנדרטי במחשב.

או שיש אופציה נוספת זה באמת כ.קול חיצוני שיכול להוסיף לשיפור איכות השמיעה.

במידה ויש לך במחשב כרטיס קול 5.1 (אם יש לו 6 חיבורים מאחורה) אז אין טעם להשקיע.

סטנדרט האיכות בכרטיסי קול בעלי 5.1 הוא מספיק טוב לדעתי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים