פורסם 2003 בספטמבר 2122 שנים מאוורר כזה שיוציא את כל האויר החם שמוציאה הליבה של כרטיס מסך יכול לשפר משמעותית את הטמפרטורה במארז אבל ספק שהוא ישפר את הטמפ' של הכרטיס מסך
פורסם 2003 בספטמבר 2122 שנים מחבר אחי מחפש משהו גבולי... וזה די גדול...למה לג'יפה עושים מאווררים ולראדון לא...?מישהו יודע אם מוכרים בארץ את המוסקטיר של קולרמאסטר ואם כן איפה?
פורסם 2003 בספטמבר 2122 שנים אתה יכול לקחת סינק ממעבד ישן ולהדביק אותו עם דבק חם, אני עשיתי ניסוי כזה על GF2 וזה עובד מעולה, קצת משחה טרמית ודבק חם מסביב ולא צריך ברגים ;D נ.ב- אם אתה דואג בקשר לאחריות אל תדאג- אפשר בכיף להוריד את הדבק חם עם מברג
פורסם 2003 בספטמבר 2122 שנים מחבר מאוורר כזה שיוציא את כל האויר החם שמוציאה הליבה של כרטיס מסך יכול לשפר משמעותית את הטמפרטורה במארז אבל ספק שהוא ישפר את הטמפ' של הכרטיס מסךוזה לא כל מה שאני מתכוון לעשות על מנת להוציא את האויר...כרגע יש לי מארז xaserIIIואני בשבוע הקרוב מחליף את כל המאווררים שבאו איתו 7 במספרשעובדים במהירות 2050 ודחיסות אויר 32בארבע מאווררי סמארט פן 2ועוד ארבע סמארט פן 2 קול מודבמהירות 4800 ודחיסות אויר 75.7למה המאוור השמיני אתם שואלים...הזמנתי slk900U בהזמנה מיוחדת...ועליו אני מקווה לשים אחד מהקול מוד...ולהחליף את האירו 7+ואני מצפה לשינוי גדול אבל לא נראה שיהיה שינוי דרסטי
פורסם 2003 בספטמבר 2122 שנים מחבר דבק חם... אני ודבק חם...? :hanged: אחים שלי אתם חייבים לעלות איזה רעיון בגדר המציאות... *למישהו יש מושג לגבי איפה אפשר לרכוש את הקולמסטר מוסקטיר בארץ ושרוולים לחוטים??*
פורסם 2003 בספטמבר 2122 שנים דבק חם זה הדבר הכי שימושי בעולם- מתיקון נזילות דרך הדבקת מאווררים ועד עיגול פינות חדים- דבק חם זה הדבר, אני אישית אוהב אותו(:
פורסם 2003 בספטמבר 2122 שנים וזה לא כל מה שאני מתכוון לעשות על מנת להוציא את האויר...כרגע יש לי מארז xaserIIIואני בשבוע הקרוב מחליף את כל המאווררים שבאו איתו 7 במספרשעובדים במהירות 2050 ודחיסות אויר 32בארבע מאווררי סמארט פן 2ועוד ארבע סמארט פן 2 קול מודבמהירות 4800 ודחיסות אויר 75.7למה המאוור השמיני אתם שואלים...הזמנתי slk900U בהזמנה מיוחדת...ועליו אני מקווה לשים אחד מהקול מוד...ולהחליף את האירו 7+ואני מצפה לשינוי גדול אבל לא נראה שיהיה שינוי דרסטי אחי??אתה גר במוסך???כי אתה לא מתאר כמה רעש הולך להיות לך8סמארט פאן זה באמת מוגזםאתה לא תצליך לשבת ליד המחשב בלי להישתגעוהדבר הכי פשוטכך אחד מהמאווררים של המארזתדביק אותו לסלוט של PCIותשים אותו מתחת לכרטיס שיזרוק עליו אוויר...זה יתן לך הכי הרבה עזרה..
פורסם 2003 בספטמבר 2122 שנים מחבר מוסך... טוב זה עוד שם למקום הזה...אני שומע מוזיקה בכזה ווליום שאני לא ממש שומע שום דבר...ובכל זאת יש פאן באס... אפשר לשים על 3500... שמעתי שנשמע טוב...אז אני יקנה את המאוורר לסלוט...השאלה אם לעשות שידחוף אוויר או שימשוך?ולשים מעל הכרטיס או מתחת?
פורסם 2003 בספטמבר 2222 שנים למה לקנותתעשה את זה לבד זה המוד הכי פשוט שאפשר לעשות..ותנסה גם שזה ידחוף וגם שימשוך ותראה מה הכי טוב
פורסם 2003 בספטמבר 2222 שנים המאוורר של הסלוט הוא לא יותר מחצי גימיק כלומר הוא לא ה"דבר" שיגרום לירידה ניכרת בטמפ' (היה לי אותו טהחזרתי), הוא מוציא מעט אויר מהסלוט ולא עוזר בכלום!אתה לא יכול לגרום לו שהוא יעשה את ההפך מהפעולה שלו (שואב אויר ומוציא אותו דרך הסלוט)הסינקים של הזכרונות שהוצגו בתחילת התראד גם לא ישנו הרבה, הם דיי קטנים ותוכננו לצ'יפים של זכרון פנימי (הRam) ולא לזכרונות של כרטיסי מסך ובמיוחד לא של הראדון שמתחממים הרבה הרבה יותר מזכרונות RAM.
פורסם 2003 בספטמבר 2222 שנים *למישהו יש מושג לגבי איפה אפשר לרכוש את הקולמסטר מוסקטיר בארץ ושרוולים לחוטים??*את המוסקיטר אפשר לקנות ב-PCH.אגב ביקורת עליו בקרוב.שרוולים לחוטים - לא מכיר חנות מחשבים בארץ שיש לה.. אבל אפשר להשיג כאלו דברים בד"כ לצרכים תעשייתים אז אני מאמין שאפשר איפשהו..או אם אין לך בעיה להזמין מחו"ל:http://www.performance-pcs.com/catalog/index.phpוהסינקים לזכרונות שרצית בהתחלה לא מתאימים בכלל..הזכרונות של כרטיסי מסך חדשים הם שונים.. BGA..
פורסם 2003 בספטמבר 2222 שנים Tweak Monster BGA RAMsinksאבל לדעתי כבר עדיף ללכת על ה-Thermaltake העצום..או הזלמן.. הזלמן כנראה הכי חכם כי אפשר להרכיב עליו מאוורר גדול מעליו.. מה שאומר שגם להחליף את המאוורר לאחד מספיק חזק..
פורסם 2003 בספטמבר 2622 שנים מחבר טוב אמא שלי השתכנע להזמין לי מ-PHAMאת ה-Tweak Monster BGA RAMsinksעכשיו הבעיה היחידה זה המאוורר שכנראה לא ימצא פיתרון יאה...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.