פורסם 2003 בספטמבר 2022 שנים שלום לכולם... טוב ככה זה הולך... החלטתי לקנות קירור חדש לכרטיס מסך שלי Hercules Radeon 9800 Pro 128Mb עכשיו כקירור חדש ל-ראם החלטתי לקנות: http://www.pch.co.il/docs/pd-405981180.htm ברצוני גם להחליף את המאוור... ואין לי מושג אם מוצע למכירה מאוורר שמתאים לכרטיס כיוון שאין ברצוני לעשות חורים חדשים בכרטיס רק בשבילו... בתודה... shady
פורסם 2003 בספטמבר 2122 שנים אתה מודע לזה שזה קירור לזיכרונות ?ומאוורר אתה יכול לשאול בחונ ת ממנה אתה מעוניין לכרש את המוצר,הם יתנו לך אופציות.ולמה בכלל אתה רוצה להחליף את הקירור
פורסם 2003 בספטמבר 2122 שנים מחבר זה קירור לכל מודול של ראם לא?גם זה שעל הכרטיס מסך....כי אני רוצה לעשות לו אוברקלוק והמאוורר שלו חלש..במה שאני יקנה יש יותר נחושת...
פורסם 2003 בספטמבר 2122 שנים לא יודע כמה אתה יכול לשפר את הביצועים עם קירור "מאסיבי" של הזיכרונות.עדיף שתשקיע בקירור הליבה.
פורסם 2003 בספטמבר 2122 שנים מחבר זה לא כזה יקר...8 חתיכות 50 שקל... למי אכפת...אבל אני צריך עצות בקשר למאוורר שיתאים לחורים של הליבה דחוף...נ.ב.איך אני מוריד את הזכרונות והליבה?ניסיתי קצת לשחרר אותם... אבל זה כמו דבק...
פורסם 2003 בספטמבר 2122 שנים זה אכן דבק,דבק טרמי. תריץ חיפוש היו כמה דיונים מאוד ארוכים על הורדת דבק טרמי.בקשר למאווורר שיתאים לחורים הקיימים,אין הרבה אופציות,ועדיף לשים סניק של איזה מעבד ישן.אבל ישנה האופציה שאתה מחפש למשל : http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_157_161&products_id=1570
פורסם 2003 בספטמבר 2122 שנים הפתרון היחידי שמאפשר להשתמש בחורים של הלוח, ומהווה שידרוג ביחס לקירור המקורי של הרדאון הוא ה GIANTII או ה Zalman המקביל לו. שאר גופי הקירור לא יתנו לך שום יתרון ביחס למה שהיה לך עד עכשיו.
פורסם 2003 בספטמבר 2122 שנים מחבר טוב... אז אני רק יחליף את הגופי קירור לראם... מממ... יש לי רעיון... אם אני ישים אחד כזה מתחת לכרטיס זה יעזור?
פורסם 2003 בספטמבר 2122 שנים מחבר אבל הרציני היחיד שלא דורש עשיית חורים לכרטיס זה קירור פסיבי כמו של זלמן או טרמלטק ואני חשוב שזה קצת מכוער ומוגזם...
פורסם 2003 בספטמבר 2122 שנים אם אני לא טועה, סוג המאווררים הזה בכלל מוציא אויר... (אולי אני טועה ( כבר היה דיון על המאווררים האלה באיזה תראד. אתה יכול לעשות חיפוש
פורסם 2003 בספטמבר 2122 שנים מחבר אתה צודק בהחלט :-*אבל תמיד אפשר לעשות שינוי קטן שידחוף...במחשבה שניה אני ישים אותו מעל הכרטיס... שהם לא ילחמו אחד בשני...שידחוף אויר מעל הכרטיס או שימשוך?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.