עבור לתוכן

בריטניה: הכלב השמין - הבעלים לעבודות שירות

Featured Replies

פורסם

"בארני, כלב דלמטי שסבל מהשמנת יתר בעקבות אכילת חטיפים, הגיע למשקל שיא של כ-70 קילוגרם, דבר שסיכן את חייו. בית המשפט בבריטניה הרשיע את בעלי הכלב בהזנחת החיה וגזר עליו עונש של 200 שעות עבודות שירות למען הקהילה, קנס של כ-10,000 שקל ונאסר עליו לגדל כלבים בעשור הקרוב."

מקור: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3808507,00.html

מה אתם אומרים, צריך לחוקק חוקים דומים גם בארץ?

אני באופן אישי, נגד הזנחה של בעלי חיים ובעד חוק שיפקח על זה.

אבל נראה שבמדינה שלנו, ההזנחה בקרב ההורים והפשיעה הגואה בארץ; מטרידה הרבה יותר.

פורסם

שיגעון מה שהולך במדינה הזאת :s07::facepalm:

בטח היו צריכים לנקות איזה פארק אז לקחו אותו

פורסם

טמטום בריבוע, זו ממש לא התעללות וגם לא הזנחה. הוא לא דחף לכלב את האוכל לגרון, הכלב רצה לאכול ואכל.

הוא מטומטם שהוא נתן לכלב להשמין ככה, אבל זה לא פשע להיות מטומטם.

פורסם

טמטום בריבוע, זו ממש לא התעללות וגם לא הזנחה. הוא לא דחף לכלב את האוכל לגרון, הכלב רצה לאכול ואכל.

הוא מטומטם שהוא נתן לכלב להשמין ככה, אבל זה לא פשע להיות מטומטם.

אתה אמיתי?

הכלב לא יודע מה טוב לו ומה לא. yes.. i know... Shocking :bash:

הוא מטומטם שנתן לכלב שלו להשמין וזה כן התעללות- הזנחה פושעת. הוא נתן לו להגיע למשקל של 70 קילו, 70 קילו זה משקל סטנדרטי של בנאדם בגובה

מטר 75-80.

כל הכבוד לשופט :yelclap:

פורסם

לבחור שמעליי, לא חסרים גזעים של כלבים ששוקלים 70 ק"ג וצפונה.

השוואת גובה של הולך על 4 לאדם שהולך על 2 לא קשורה בעליל

פורסם

לי יש כלב ששוקל 60 קילו, אבל הוא גדול בהתאם, האיש הזה שמדובר שם לא רחוק אולי מזקנות

שמפטמות את הכלבים שלהן כאילו היו ילדים (סביר להניח שגם הילדים שלהן היו שמנמנים).

אני חושב שהם לקחו את זה רחוק מידי, תראה לי כלב שלא אוהב שוקולד? או כל מה שאתה אוכל לצורך העיניין? הוא ריחם עליו יותר מידי...

זה לא משהו בילתי הפיך ואני רואה שהוא רזה בסוף.

פורסם

^

אתה קראת את הכתבה בכלל? הכלב שוקל פי 2 מהמשקל המותר לדלמטי בריא. חוצמזה לידיעתך שוקולד (במיוחד מריר) גורם לפגיעה במע' העצבים של כלבים אם נאכל לאורך זמן. וכן הוא רזה בסוף, רק אחרי שהעבירו אותו לפנסיון תחת משטר דיאטה ופעילות גופנית. מה שהבנאדם עשה זה הזנחה והתעללות, זה שמוך רחמים לא משנה את העובדה הזו.

פורסם

קראתי את הכתבה בעיון וכתוב שם שהוא התיחס אליו כמו חבר, זה לא התעללות זה חוסר אחריות.

וכמו שאמרתי אני עדיין חושב שלקחו את זה רחוק מידי.

פורסם

זה נראה למישהו כמו דלמטי בריא?

3_g.jpg

אני אישית מעדיף את החוק הבריטי שקשור לבעלי חיים מאשר החוסר הפושע שיש בארץ

פורסם

לא אמרתי אם זה בריא אם לא, כי ברור שזה לא בריא...

כלב חייב להוציא אנרגיות וזה רק אומר שהוא יצא לטיולים קצרים, או שיש לבחור ההוא גינה.

בכל אופן אני עדין עומד על דעתי, העונש לא פרופורציונאלי למה שהוא עשה, מספיק שהוא לא יגדל כלבים יותר לעשר שנים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים