פורסם 2009 בנובמבר 2216 שנים הייהתקנתי 7 RC בזמנוכשרציתי להסיר הבנתי שצריך רק למחוק ואותו מהBOOT שזה מה שעשיתי ואז למחוק רק את הקבצים מהכונןאה מה מה? אי אפשר למחוק כי הם מוגנים או משהו כזה. ואי אפשר לפרמט כי בטפשותי התקנתי על כונן שיש בו קבצים. ניסיתי לעבוד עם הAdmin כי לאפשר לקבצים להמחק, לא עוזר. אשמח לפיתרון
פורסם 2009 בנובמבר 2216 שנים מחבר 1. מה הבעיה שלך? למה בפעם האלף???2. חושב שלא ניסיתי את זה? הוא לא נותן לי אלא אם אני עושה זאת על כל קובץ בנפרד.3. אם איך לך משהו מועיל לכתוב, פשוט אל!!!
פורסם 2009 בנובמבר 2216 שנים אם לא היית מציין את זה לפחות אז אפשר היה גם להגיב אחרת.אתה צריך לעשות את זה לכל קובץ בגלל שלא סימנת "replace owner on subcontainers and objects" כדי להכיל את ההרשאת על כל התוכן שבתוך הספרייה.
פורסם 2009 בנובמבר 2216 שנים מחבר עשיתי את זה, והוא מסיים בהצלחה, ועדיין לא נותן לי למחוק, לא מבין למה. יתכן כי אלו קבצי מערכת
פורסם 2009 בנובמבר 2216 שנים אתה בטוח שאתה לא מוחק במקרה קבצים של system recovery שהמערכת הנוכחית יצרה?בכל מקרה אם יש ממש הרבה קשיים פשוט תשמש ב Live cd עם לינוקס ושם הכל יעבוד ללא הגבלות.
פורסם 2009 בנובמבר 2316 שנים מצ"ב לינק עם הסבר מפורט להסרת קבצי vista / win7 http://www.mydigitallife.info/2009/01/17/how-to-uninstall-and-remove-windows-7-or-vista-leaving-windows-xp-on-dual-boot-system/ תהנו
פורסם 2009 בנובמבר 2416 שנים מחבר זה בדיוק העניין, עשיתי את זה ורשום שצריך להסיר בצורה ידנית, זה מה שאני לא מצליח!!! :-\
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.