עבור לתוכן

כרטיס ישן.... אבל האים רימו אותי?

Featured Replies

פורסם

לי זה נראה כמו כרטיס של 3dfx, זה שעל הביוס שלו יש את צמד האותיות MX לא אומר שזה ג'יפורס..

אם אפשר תן את המספר FCC ID שלו ואפשר יהיה לחפש לפי המספר הזה מהו הכרטיס בידיוק.

פורסם

תראה אין דבר כזה ציפ של 3FX שהוא גיפורס... אין דבר כזה מעולם לא היה וזה פשוט לא יכול להיות!

יכול להיות ששמן לך ביוס אחר של איזה כרטיס מסך אחר אם אתה אומר שאתה רואה אותו בתור גיפורס 2 400

אז שמו לך ביוס של הגיפורס2 400! ;)

וסתם שאלה קטנה למה אתה מזכר לשאול אם רימו אותך אחרי 4 שנים של שימוש?!?!?!?!?!?!?!?!? :P

פורסם

אני חייב לציין שיש לי כרטיס S3 Trio64V+ (ישן... מאוד) שעל הביוס שלו גם כתוב MX, אין שום קשר בין זה לסדרת MX של אנווידיה

פורסם

לחבר שלי היה בזמנו וודו באנשי- זה בא עם 32 מגה זיכרון

הדרך הכי טובה לבדוק, אם הכרטיס נראה ככה: Voodoo%20Banshee.jpg

עבדו עליך, לך לחנות, ותבקש מהם 1000 שקל, 300 על המחיר של הכרטיס בזמנו ועוד 700 על עוגמה נפשית שנגרמה לך כתוצאה מכך

פורסם

צלם את כל הכרטיס ובגלל שהאיכות תהיה בקנטים, תסביר בערך איפה הצ'יפ שאתה מדבר עליו.

פורסם
  • מחבר

היום אני אוכל לשים תמונה כשאבא שלי יחזור עם הדיגיטאלית,

הכרטיס לא דומה בכלל לתמונה ששמת של הבאנשי.

בקשר לסימון אמרתי שזה לא סתם שכתוב עליו MX גם המחשב מזהה אותו בתור גיפורס.

יאיר.

פורסם

ההודעה האחרונה - צודק!!!

יש גם בלוחות אם שהיה כתוב על בסיום

MX ישנים...

זה לא היה רמאות.

פורסם

נגיד וערכו את הBIOS של הכרטיס מסך כדי שהוא עולה(לפני הBIOS של המחשב) הוא יכתוב MX400 נגיד, זה עדיין לא מאפשר לצ'יפ של 3dfx לעבוד עם דרייברים של NVIDIA זה פשוט לא יכול להיות כזה דבר - אני חושב שאתה טועה כאן. אתה ניסית להתקין את הדרייברים בעצמך?

כי לשנות שם של כרטיס אחרי שהדרייבר מותקן בחלונות זה לא בעיה.

אתה יכול לומר לנו את התאריך המדוייק של הרכישה כי לפני 4 שנים לא היו בכלל כרטיסי MX. לגבי הצ'יפ שכתוב עליו זה הBIOS של הכרטיס וזה במקרה הפירמה, זה הכל. לגבי השנים אין מצב שלפני 4 שנים היה לNVIDIA את הכרטיס הזה, ועוד דבר. אתה יכול בבקשה לתת לנו את המפרט המלא והוכחת רכישה כלשהי? עם תאריך.

אנשים, בלי שום קשר הדבר הזה נראה לי מוזר ויותר כמו מתיכה או משהו. זה פשוט לא נראה הגיוני.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים