עבור לתוכן

כרטיס ישן.... אבל האים רימו אותי?

Featured Replies

פורסם

היי,

אוקי אז ככה, לפני בערך 4 שנים אבא שלי קנה ג'י פורס אמאיקס 400 (לא בטוח בקשר לזמנים), עד כאן בסדר, היום, הכרטיס התקלקל ואני כאיש מחשבים טוב מיהרתי להוריד את ההיט סינק ולמצוא לו שימוש.

כעבור שעתיים שיעמם לי והלכתי להסתכל על הכרטיס ולהתפער מפלאי הטכנולוגיה, בהיתי בכרטיס כאשר שמתי לב לפתע בD גדולה חרוטה על המעבד שהייתה מוכרת לי מאיפהשהוא.... מיהרתי להוריד את הגריז הטרמי מהמעבד וראיתי את סמל החברה 3DFX!!!,

מצד שני, ישנו הסטיק של הביוס (היה נהוד באותה תקופה לשים את הביוס על שבב כזה שאפשר להוציא....) ועל הסטיק רשום שזה ביוס של סדרת הMX.

מה אתם חושבים?

יאיר.

פורסם

ואם רימו אותך מה תעשה תלך אליהם ותבקש החזר על כרטיס שקנית לפני 4 שנים?

פורסם
  • מחבר

א' חוק התישנות א 12 שנה ככה שאני יכול לתבוע אותם.

אבל בכלל לא בקטע הזה, זה פשוט מעניין אותי מה קרה עם הכרטיס ואם באמת היו חברות שלקחו ביוס מכרטיסים אחרים ושמו אותם על זולים יותר...

זו תופעה מעניינת.

יאיר.

פורסם

אם יש לך סורק/מצלמה דיגיטלית, נשמח לראות תמונה

פורסם
  • מחבר

מצטער על האיכות של הוובקם הענתיקה שלי....

הביוס...

יאיר.

פורסם
  • מחבר

הליבה....

יאיר.

פורסם

וואי וואי אחי זה כרטיס ענתיקה ולא מוצלח אני חושב הכי לא מוצלח שהיה לחברת 3Dfx.

אני מתפלא איך זה עבד עם BIOS של מעבד גרפי לגמרה שונה.

לא יודע מה הם עשו פה עם הכרטיס הזה שמכרו בזמנו לאבא שלך אך בהחלט מדובר פה תרמיט ורמאות ונוכלות לשמה!

לך תדע לעוד כמה אנשים כמו אבא שלך מכרו כרטיס כזה.

היכן הוא קנה את הכרטיס? החנות עדיין קיימת???

פורסם
  • מחבר

teacher soft

הם יושבים בבני ברק אם משהוא מכיר...

יאיר.

פורסם

תגידו לי ... אתם שרוטים לגמרי ?!

הכרטיס הוא לפחות בן 4 שנים , בזמנו עוד לא חשבו על כרטיסי MX למיניהם , הכרטיס הכי מפותח של NVIDIA היה TNT , או במקרה היותר טוב TNT 2 , הMX שרשום לך על הביוס מצביע על יצרן השבב של רכיב הביוס , זה לא אומר שזה ביוס של כרטיס MX 200 או 400 או אלוהים יודע מה .

אף אחד לא רימה אותך .

תבדוק בחשבונית של המחשב שמה שקנית זה מה שיש לך ביד וזהו .

פורסם
  • מחבר

אמרתי שאני לא סגור על הזמנים.

כאשר אני מכניס את הכרטיס למחשב הוא מזהה אותו בתור GF400MX.

יאיר.

פורסם

אתה מודע לזה שפיזית זה מצב שלא יכול להיות ?

לפי המעבד הגראפי שלך על הכרטיס , ולפי בקר הזיכרון שלו , כמות הזיכרון המקסימלית של הכרטיס יכולה להיות 16 מגהבייט .

לא משנה אם תחליף את הביוס למה שאתה רוצה , אתה תצטרך ביוס שמסוגל להתמודד אחורנית עם כמות זיכרון כזאת . במקרה הכי הכי הכי הכי הכי הכי אי רציאונלי שאפשר לחשוב עליו , מישהו מממממממש משועמם לקח עורך ביוסים של כרטיסי וודוו , ושינה את השם של הכרטיס שלך למשהו שהוא רצה .

השאלה היא כמה זיכרון אתה מקבל כשאתה מתקין את הכרטיס ועל כמה זיכרון הוא מדווח , ועם איזה דריוורים אתה עובד עם הכרטיס .

ובבקשה אל תגיד דריוורים של NVIDIA , כי אז כל הסיפור הזה שלך נראה לי קצת טיפטיפה יותר מדי מופרך .

פורסם
  • מחבר

אז ככה,

הכרטיס בא בתוך קופסא של INNOVISION והדריורים שבאו בקופסא הם של אנוידיה וגם אם אני אתקין את הדריורים האחרונים של אנוידיה הם יעבדו.

לכרטיס יש 32 מגה.

יש לי עדיין את הקופסא עם כל מה שבא איתה....

יאיר.

פורסם

ויש עליו מעבד שרשום עליו 3dfx ....

מותק , על גופתי המתה

אני מוכן לשלם לך על הכרטיס הזה את כל מה שיש לי בארנק נכון עכשיו רגע זה , שזה בערך 178 שקל .

hell , אני אפילו אביא לך GTS 32 מגהבייט תמורתו .

פורסם

אני לא מבין מה הבעיה!!

תבדוק את המהירות שעון של הכרטיס. אם הם מתאימות למהיריות שעון של הGfmx4.

תוריד את הביוס של הכרטיס ותבדוק אם זה ביוס של Gfmx4

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים