פורסם 2009 בנובמבר 2116 שנים שלום קוראים לי דניאלואני נוסע בקרוב לארצות הברית ואני מעוניין לרכוש מחשב נייד אשר היעד שלו יהיה בעיקר משחקים ברמה גבוהה יחסית אינטרנט מוזיקה ...עכשיו התקציב שלי הוא 5K אני מעוניין שיהיה מחברה מוכרת ושבארץ האחריות שלו תיהיה בתוקףכמובן שכמה שיותר שעות עבודה וסוללה בעל טעינה מהירה......ושיהיה בתוכו כבר את וינדוס 7תודה רבה......אני פשוט דיי חלש בכל עניין של סוגי מחשביים נידים ומכל התקצירים פה קצת התבלבלתי
פורסם 2009 בנובמבר 2116 שנים ההגדה "מחשב נייד" ו-"מחשב למשחקים ברמה גבוהה.." פשוט לא באה ביחד..בטח שלא עם הרבה שעות עבודה (בד"כ מחשבים "ניידים" למשחקים מחזיקים גג שעה-שעה וחצי, וגם אז הם לא ממש ניידים)וכל זה נאמר בלי להתייחס לזה שמחשב משחקים נייד טוב יעלה לך הרבה יותר מ-1200 דולראם אתה רוצה לשחק, וותר על מחשב ניידואם אתה רוצה נייד - תחשוב על מה אתה מוכן להתפשר
פורסם 2009 בנובמבר 2116 שנים מחבר אוקיי אני מעוניין שוב בנייד שיהיה בממוצע יחזיק לי משחקים כמו Call of duty 3 ושזמן העבודה יהיה בממוצע שלוש שעות נתפשר טיפה ושוב אני מוכן להשקיע 5 K מה שאפשר בזה אני יסתפק....נסכם בזה שמה שהכי טוב בסכום הזה אני יקנה
פורסם 2009 בנובמבר 2716 שנים Dell XPS 16 הוא בערך מה שאתה מחפש, רק תהיה בטוח לחפש את הגרסה עם ה-4670m..הוא עולה בין 1150-1250 דולר לפני מס מקומי בארה"ב (תוסיף 10 אחוז..)אני יודע שאתה יכול לקנות לו ביטוח בארץ, אני לא בטוח שהוא יקבל אותו בכל מקרה (הכוונה שאולי צריך לשלם על זה אקטרה)יש 2 דגמים:הכי טוב זה הדגם שבא עם מעבד i7-Q720 ועולה 1250 דולרשים לב שדל מצהירים שהוא נשלח ללקוח החל מ-18 לדצמברהדגם השני, מבוסס P8700 ועולה 1150 דולר - אבל נשלח שבוע קודם (11 לדצמבר)רק אל תצפה לזמן סוללה של 3 שעות במשחקים... (אולי שעה וחצי.. וגם אז תגיד תודה)
פורסם 2009 בנובמבר 2716 שנים מחבר שוב תודה רבה לך עזרתי לי מאוד....במידה ואני לא עושה אחריות למחשב בארץ יש אפשרות לתקן אותו בארץ??והמפרט של הנייד הוא זה : XPS16Obsidian Black High Gloss Finish editPROCESSOR Intel® Core™ i7-720QM Quad Core Processor @ 1.6GHz (2.8GHz Turbo Mode, 6MB Cache) editOPERATING SYSTEM Genuine Windows® 7 Home Premium, 64bit, English editOFFICE SOFTWARE No Microsoft Office editWARRANTY AND SERVICE 1 Yr Ltd Hardware Warranty, InHome Service after Remote Diagnosis - Important Information editService blurb goes here.SECURITY SOFTWARE McAfee SecurityCenter, 15-Months editHD DISPLAY Full HD Widescreen 15.6 inch WLED LCD (1920x1080) W/2.0 MP editMEMORY 4GB Shared Dual Channel DDR3 at 1333MHz editHARD DRIVE 500GB 7200 RPM SATA Hard Drive editINTERNAL OPTICAL DRIVE 8X Slot Load CD/DVD Burner (Dual Layer DVD+/-R Drive) editBLUETOOTH Dell Wireless 370 Bluetooth Module (2.1+EDR)ATI Mobility RADEON® HD 4670 – 1GB WIRELESS CARDS Intel® 5300 WLAN Wireless-N (3x3) Mini Card BATTERY OPTIONS 85 WHr 9-cell Lithium Ion Primary Battery SOUND OPTIONS High Definition Audio 2.0 with SRS Premium Sound Studio XPS 16 Studio XPS 16 Notebook Network Card Integrated 10/100 Network Card Adobe Reader Adobe® Acrobat® Reader 9, Multiple Languagesעשיתי שדרוג בה בלוטוט ובמסך האם זה חשוב השדרוג מסך...או שיש משהו שעדיף לשדרג במקום ולא יעלה לי בתוספת רבה של כסף
פורסם 2009 בנובמבר 2816 שנים עצור סוסים... אני חושב שבאופן כללי המחשב שהוצע תואם לציפיות (הדגם). אבל ויש כאן אבל גדול.אין שום סיבה שתקנה מחשב נייד ללא אחריות בישראל ולפי מיטב ידיעתי, אין תשובה ברורה לגבי האחריות בישראל של הדגם הנ"ל. מומלץ - להתקשר לדל ישראל מהמספר שמופיע בסטיקי יבוא אישי ולברר.לגבי המעבד, בשיא הכנות אני לא מבין למה צריך את המעבד הזה ( CORE I7). תמיד יהיה מעבד יותר טוב, ולדעתי אין לו שום שימוש מיוחדמה הבעיה עם סדרה T או אפילו P. ממילא סביר יותר להניח שיהיה לו צוואר בקבוק בכרטיס המסך. תשקיע בכרטיס ובזיכרון.אני מצטרף לנאמר לגבי נייד למשחקים- זה עדיין לא ממש עובד. בתקציב ש ל1200$ אתה יכול לרכוש נייד בסיסי לאופיס ואינטרנט ולקנות נייח למשחקיםשגם ניתן יהיה לשדרג עם הזמן. חריג- יש סדרות שמגיעות לביצועי מרשימים ראה דוגמאת אליינוור של דל. מתוקצבות בהתאם לשיקולך.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.