עבור לתוכן

רעש סטטי בVS2421...

Featured Replies

פורסם

עזוב אותך מה אתה לוקח סיכון?

הוא נותן לך זיכוי על ערך הרמקולים לקנות רמקולים אחרים??.

מקסימום תוסיף עוד קצת כסף ותקנה משהו קצת יותר בטוח מאילו..

פורסם

אני נמצא בשלב חיפוש רמקול איכותי וראיתי מפרטים של הרמקול האחד והיחיד של harman kardon וכן גם altec lansing mx5021.

האם יש למישהו המלצות? וזאת בהנחה שמי שפתח את הנושא יחליף לדגם טוב יותר.

פורסם
  • מחבר

mx5021 אלה בכלל רמקולים לשוק הבינוני-גבוה, אני מחפש רמקולים לשוק הנמוך ב300-400 ש"ח..

חקרתי עוד קצת את הVS2621 ומסתבר שאפשר לכבות את הרמקולים ע"י הנמכת כפתור הווליום הנמצא ברמקול הימני למינימום (בדיוק כמו בATP3), ולא חייב להתקופף ולכבות אותו ע"י המתג הממוקם בחלקו האוחרי של הסאב כמו שחשבתי בהתחלה. יש גם ברמקול הימני שליטה ב"טון", אני משער שזה קשור לסאב אבל לפי מה שהבנתי אי אפשר להנמיך אותו למינימום כמו ב2421.. אה וגם אין לו שלט ויציאת אוזניות. אני בכל זאת שוקל לקחת אותם, או אולי אפילו את הVS4121 שיש לו הרבה אפשרויות. או שאולי יש דגם אחר בטווח המחירים הזה שאתם יכולים להציע?

פורסם
  • מחבר

עידכון:

דיברתי עם המוכר מיקודם, הוא אמר שהVS2621 הגיעו אליו. ראיתי עכשיו שהם גם הכניסו לאתר http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productID=1374

עכשיו, יש לי 2 אפשרויות:

1. להביא לו את הרמקולים שיש לי עכשיו (VS2421) ארוז באריזה המקורית עם ניילונים והכל, ולקבל את הדגם החדש 2621 במקום.

2. להביא לו את הרמקולים, הוא ישלח אותם ויבדוק אם הוא יכול לקבל אישור לתת לי זיכוי לקנות איזה רמקולים שאבחר. מה שמעצבן שזה יכול לקחת הרבה זמן ולא ממש בא לי להשאר בלי רמקולים עכשיו.. :s05:

אני כנראה הולך לשם מחר, מה כדאי לי לעשות? בינתיים אני מעדיף את האפשרות הראשונה.

פורסם

2. ותגיד לאבא שיזרז אותו כי זה לא לענין הלחכות הזה.

מה אתה רוצה עוד פעם לחקת רמקולים של אותה חברה עם דגם מקביל שגם הוא בטח יעשה לך בעיות ?? לא חבל ?

פורסם
  • מחבר

שמע בעיות הרמקולים האלה לא יעשו לי, קראתי ביקורות באמזון וnewegg ואף אחד לא ציין על רעשי רקע. מה שאני מפחד שיפריע לי זה שאין שליטה בבאס. לפעמים אני רוצה לשמוע את הצליל "נקי" בלי שום בומים בראש. אני שוקל לבקש ממנו להחליף לי ל4121, אפילו אם זה בתוספת מחיר כי הם עולים ב50 ש"ח יותר יקר. בו לפחות אני יכול להיות רגוע, שליטה בווליום, טרבל, ובאס עם אפשרות הנמכה למינימום.

ואני לא חושב שהוא ישנה את החלטתו אפילו שאני הולך עם אבא שלי מחר...

פורסם
  • מחבר

היום הלכתי לחנות, ואחרי התלבטות לקחת במקום את הVS2621, או לחכות כמה זמן ולשלם על הVS4121 ולקחת אותו, ואז שהוא יקבל אישור מהיבואן, הוא יחזיר לי את כספי על הרמקולים הקודמים. בסופו של דבר בחרתי באפשרות הראשונה.

שמעתי כמה שירים ועד עכשיו ההתרשמות טובה, האיכות צליל טובה יותר מ2421 והרמקולים והסאב קטנים יותר. רק מה החיסרון היחיד שמעצבן הוא שאי אפשר לשלוט על הסאב. אין שום רעשי רקע. את ההמשך אני יעשה בחוות דעת באשכול חדש :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים