עבור לתוכן

רעש סטטי בVS2421...

Featured Replies

פורסם

שלום

קניתי את הרמקולים ביחד עם המחשב לפני חודשיים-שלוש, ובערך לפני חודש התחילו הבעיות של הרעש הסטטי ברמקולים האלה, קיוויתי שאני אתרגל לזה או משהו אבל אני מוצא את עצמי כל פעם מכבה ומדליק את הרמקולים, בגלל שמתי שאני לא משתמש בהם הרעש הורס לי את האוזניים.

קניתי אותם בRSM כפר סבא (יבואן רשמי קרט). אם אני אלך לממש אחריות ואז אקבל את הרמקולים האלה שוב אני מפחד ששוב אני אסבול מהרעשים האלה בגלל שהדגם הזה בעייתי.

אם זה אפשרי, אתם אומרים לבקש להחליף לדגם אחר? או פשוט לממש אחריות ולקוות שהרמקולים הפעם יהיו בסדר? תודה.

פורסם

הרמקולים האלה ידועיים ברעש הסטטי שלהם.

חבל שלא שאלת לפני שקנית.

אם כי, לחלק המכריע של האכלוסיה, ככל הנראה, הרעש זה לא מפריע,

כי הם ממשיכים להימכר "כרגיל" נכון לרגע כתיבות שורות אלה.

- ובנימה אישית: לי הרעש הזה עושה כאבי ראש נוראיים אחרי כמה דקות.

אם יש לך אפשרות לקבל עליהם זיכוי לך על זה.

פורסם
  • מחבר

זהו שאני ידעתי שהם בעיתיים אבל שמעתי שיצא להם דגם חדש שלא עושה את הרעשים האלה, וגם המוכר אמר לי שאם יש בעיה הוא יחליף לי לחדשים ללא בעיה.

אני אבקש להחליף אותם ברמקולים אחרים או מקסימום יביאו לי כאלה חדשים.. נקווה שבהם לא יהיו בעיות ואם כן אני אתעקש להחליף.

ואגב גם לי הרעש הזה עושה כאב ראש.

פורסם

הייתי ממליץ ישר ללכת על דגם אחר.

ובכלל להתרחק מהסדרות הנמוכות\בנונית של AL.

פורסם
  • מחבר

דיברתי עם המוכר, הוא אמר שאני יביא את הרמקולים ואחרי 10 ימים הוא יחזיר לי תשובה :-\

זה באמת צריך להיות ככה? חשבתי שאני מביא את הרמקולים לחנות, הוא מחבר אותם למחשב ואז רואה אם יש בעיה ומחליף לי אותם.. זה פשוט ממש מעצבן להיות 10 ימים בלי רמקולים

פורסם

לא אמור להיות ככה, איזה חנות?

פורסם
  • מחבר

כתבתי בהודעתי הראשונה, RSM כפר סבא.

אגב המוכר אמר שאם ימצא תקלה (מה שאפשר לבדוק בכמה דקות ספורות) אני יוכל להחליף לרמקולים אחרים.

פורסם

אל תתפשר אל תישאר עם הדגם הזה אם הוא בעייתי לך תבקש להחליף אם הוא עושה לך בעיות תגיד לאבא שיצעק עליו זה תמיד עובד

הוא לוקח אתזה ל-'בדיקת מעבדה' בגללזה 10 ימים (לך תדע באיזה מעבדה מדובר, הוא סתם לא רוצה ואתך על הראש.. חאפר)

פורסם
  • מחבר

צודק הדגם הזה איכזב אותי.

המוכר אמר לי שאין בעיה להחליף אם תמצא תקלה אבל למה זה צריך לקחת 10 ימים? הוא אמר שצריך לשלוח את זה למעבדה, אז אני מנחש שהוא שולח את זה לקרט, למרות שהוא יכול לבדוק את הבעיה בחנות עצמה..

נתקשר אליו היום שוב בתקווה שהוא ישנה את דעתו.

אגב עכשיו נזכרתי שהוא אמר לי שאם אני לא אהיה מרוצה מהרמקולים כספי יוחזר - למרות שהוא אמר מקסימום חודש מהקנייה ועבר יותר, הוא פשוט שולח את זה ליבואן והוא מקבל רמקולים חדשים אז אני לא רואה פה מה הבעיה :-X

פורסם

תתקשר אליהם, ותגיד להם שזה כולה רמקולים ולא צריך 10 ימים לבדוק שיש בהם רעש סטאטי שעושה לך כאב ראש אחרי כמה זמן. אחר כך תלך אליהם ותביא את הרמקולים אליו ותגיד לו שייחבר עכשיו למחשב ושיישמע בעצמו, ותזכיר לו שהוא אמר שהוא יחליף לך אם יש בעיות. אל תוותר, זה לא אמור להיות ככה. תגיד לו "הלקוח תמיד צודק, לא? אז יאללה, אל תחרטט אות ובוא נגמור עניין". אל תוותר בעניין הזה.

פורסם
  • מחבר

התקשרתי עכשיו לחנות ומוכר אחר ענה לי.. הסברתי לו את הבעיה והוא אמר שאני צריך להביא את הרמקולים לחנות ואחרי זה הוא יראה מה לעשות. מחר אני אלך לחנות ונראה מה יהיה בסוף.

פורסם

אם אתה בן פחות מ-18 מומלץ להגיע בלווי מבוגר.

בעייניי מימוש - אחריות\שירותים כאלו ואחרים, חנויות נוטות לנפנף ילדים על ימין ועל שמאל.

פורסם
  • מחבר

אני הולך היום עם אבא שלי, לא לדאוג :xyxthumbs:[br]פורסם בתאריך: 26.11.2009 בשעה 15:25:27

עידכון: התקשרתי לחנות עכשיו, והוא אמר לי שיגיע דגם המחליף את הרמקולים האלה ביום ראשון או שני ואני אוכל להחליף אותם. הוא אמר שהדגם זה VS2641 אבל הוא בטח התבלבל כי אני לא מוצא שום מידע עליו, הוא בטח התכוון לVS2621.. מה אתם אומרים עליהם?
פורסם

אין עליהם מידע, הם רק הושקו,

לא נראה לי שהם יגיעו כל כך מהר, (ראשון-שני)

וגם אם כן, הייתי הולך על דגם יותר "בטוח".

זה לא שחסר רמקולים שידועים כמצויינים.

פורסם
  • מחבר

הם באמת רק הושקו, המוכר אמר לי שזה הדגם המחליף לVS2421 הבעיתיים, וכמעט בטוח שהם יגיעו עד ראשון או שני. קראתי עכשיו קצת ביקורות ברשת, החסרונות העיקריים לפי מה שאני רואה זה שכפתור ההדלקה והכיבוי נמצא בחלק האחורי של הסאב, מה שמאוד מפריע כי הסאב לא נמצא לידי ואני ארצה להדליק ולכבות אותו לפעמים. עוד חסרון זה שאין כפתור לשינוי העוצמה של הסאב (חוץ מכפתור אחד שעושה סאב חלש או חזק, אבל לפעמים אני רוצה להשתיק אותו לגמרי).

לשמחתי אף אחד לא מדווח על רעשי רקע, למרות שיש לו הרבה חסרונות יחסית לVS2421...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים