עבור לתוכן

אומגה ל-radeon9800SE... פוגע??

Featured Replies

פורסם

יש לי כמה שאלות לגבי הכרטיס הזה של ati :

1. האם שינוי הדרייברים של הרדאון 9800SE לאומגה יכולים להרוס/לשרוף את הכרטיס או לפגוע בביצועים שלו??

2. האם ניתן לשחזר חזרה למצב הרגיל והמקורי של הכרטיס אחרי השינוי לאומגה??

3. בכלל, כדי לנסות את זה אם אני לא אוברקלוקר שכבר היתנסה בכל זה?

4. האם הקירור של הכרטיס מספיק או שצריך קירור נוסף לזה??

??? ::) ???

פורסם

קשה לענות על השאלות האלו כי אני לא חושב שיש בכלל אנשים שניסו זאת, המידע היחידי שיש הוא בעמ' הזה, בעמוד האחרון של הביקורת הזאת ובלינק שיש שם לאתר של האומגה. קרא קצת ואולי תוכל למצוא את כל התשובות

פורסם

לשאול אם מעבר לדרייברים של Omega פוגע בכרטיס זה כמו לשאול האם שדרוג לגרסה חדשה יותר של הדרייברים פוגע בכרטיס.

במילים אחרות: מה בכלל הקשר? מה נראה לך שהדרייברים של Omega יעשו? יאיצו אוטומטית את הכרטיס שלך ל 500/500 ? יתנו לו יותר מתח ממה שהוא צריך?

אלו דרייברים רגילים לחלוטין.

פורסם

אז אם הם דרייברים רגילים לחלוטין איך הם לעזאזל שיפעו את הביצועים בכ"כ הרבה ? :-\

פורסם
The problem at the thing: None can guarantee that de-energising the pipelines works always as well as with our test model. Meanwhile also reports emerged over appropriate misses, with which the employment of the omega driver led to substantial picture errors and disturbances. In addition it is not said that all Radeon 9800 SE runs with these high clock rates - in particular with 9800 SE models from other manufacturers.

אלה לא דרייברים רגילים... הם מפעילים את 4 הפייפליינים הלא פעילים ובגלל זה נותנים שיפור כל כך גדול. אבל, לפי הציטוט למעלה זה לא בטוח שזה יעבוד עם כל כרטיס, וזה גורם לכל מיני הפרעות.

פורסם

מינימייזר , טעית . ::):P

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים