עבור לתוכן

מקום פנוי למאורר, צריך עזרה

Featured Replies

פורסם

יש לי מארז פשוט של חברת מגנטיק או משהו כזה (ממש פשוט) ואני רוצה להחליף את המאוררים שלו. אני חושב שמדובר במאוררים של 80 מ"מ (אחד מקדימה ואחד מאחורה) ואני מחפש מאוררים חזקים, שאני אומר חזקים אני גם מתכוון לזה שהרעש לא משנה לי.

אני לא מחפש משהו עם צבעים, גם ככה אין לי חלון, אבל אני כן מחפש משהו חזק, מאוד מאוד חזק.

ה Thermaltake X-blower 2 Channel VR Fan Kit High Performance DC צד את עיני, אבל אם יש משהו יותר חזק אז אני אשמח לדעת.

תודה.

פורסם

על מה אתה מדבר :-\ המאורר הזה בכלל לא מתאים למארזים. תקנה מאורר דלתא, תאמין לי הוא לא יעכזב מבחינת החוזק, אך יגרום לך להצטער אחרי שתשמע איך הוא עובד. לדעתי הפתרון המשתלם כאן הוא ה SF2 אשר מתאים את המהירות בהתאם לחום.

פורסם

מאוורר שעושה ממממממש הרבה רוח ומממממממממממממממממממממש הרבה רעש זה הטורנדו של VANTEC

הוא עושה יותר רוח מהדלתא אבל (אם אני לא וטעה) גם יותר מרעיש . ::)

פורסם

על מה אתה מדבר :-\ המאורר הזה בכלל לא מתאים למארזים.

אני מציע שתקרא שוב פעם את התגובה שלך, או לפחות ביקורת על המוצר ;)

הKIT שרשמת דיי מוצלח כמו שהבנתי, הוא מגיע עם SF2 בעיצוב שונה, ועם מאוורר blower, אבל יכול להיות שה-blower לא יתאים לך, אתה צריך למדוד 5 סנטימטר (העומד של המאוורר 7 ס"מ) מהמקום הפנוי למאוורר שיש לך מאחורה, אם זה יוצא מתחת למאוורר של המעבד, זה יתאים לך, אם לא זה לא יהיה אפקטיבי.

בכל אופן, אני הייתי לוקח במקומך שתי SF2 שזה קיצור של ThermalTake Smart Case Fan 2 שעולים כל אחד כ-70 ש"ח.

אחד מהם תשים מכניס מקדימה, ואחד מוציא מאחורה, ואם רעש זאת לא הבעיה שלך תשים אותם על המקסימום (בלי לחבר את הפוטנציומטר ואת החיישן שמגיע עם כל אחד מהם)

מאוורר ה-Dleta וה-TORNADO שהמליצו לך בתגובה שמעלי הם בהחלט חזקים, אבל תאמין לי שאפילו בן אדם חרש יסבול מהם, ובן אדם לא חרש יהפוך לכזה אחרי תקופה קצרה של שימוש בהם. אם אתה רוצה מאוורר חזק ועם רעש ניסבל תיקח את ה-SF2.

פורסם

הבעיה שנאשרתי היא שתצטרך לחתוך את פתחי האיורר הקימים של המאוררים כי הם בד"כ כמו חורים בגודל של קיסם בקופסא של לבן.

פורסם

SF2 וזהו.

פורסם

גם אני ממליץ מאוד (מאוד מאוד) על ה סמארט פאן 2, אבל אני לא חושב שתצליח לסבול את הרעש של שתי מאוררים כאלו על מקסימום, אלה אם כן תשלח את המארז לשכנים ועם כבלים מאריכים (למקלדת עכבר ומסך..) לשחק בו אצלך בבית...

וכן, אני אישית ממליץ להוריד את הגרילים במיוחד מאחורה שהוא לא תורם לכלום

מקדימה הוא יותר חשוב כי הוא חוסם כניסה של אבק, אבל אם אין לך בעיה עם אבק ואתה מוכן לנקות כל חודשיים-שלוש

אז יהיה גם דיי נחמד להוריד גם אותו

אם אין לך חלון ודיוק זה לא מה שחשוב לך אתה יכול להוריד את הגרילים גם עם איזה קאטר לאט לאט עם החורים מסביב

ובשביל למנוע מקרים של פגיעה חמורה לאצבעות (כי הסמארט פאן 2 ממש חזק) אפשר לחבר גריל רגיל שקונים בחנות ב12 שקל

כזה פתוח שלא חוסם את האוויר (נראה כמו מטרה.. עיגול בתוך עיגול בתוך עיגול... בתוך עיגול........ בתוך...... עיגול)

פורסם

לא חובה לשים את שני הSF2 על המקסימום.... הם יכולים לעבוד בכיף ב3500RPM ולעשות את העבודה כמו גדולים

פורסם

מסכים :) 3500 עושה עבודה טובה וגם לא מרעיש במיוחד (אני לא אוהב רעש ואני חי עם זה)

פורסם

בעצת זיגזג, אני קונה שני SF2

עכשיו אני מתלבט על הקירור למעבד, Thermaltake P4 Spark 7+ Highest Performance Cooler מה דעתכם?

חוץ מזה, אני צריך גם ללמוד איך לפתוח את הפאנל הקדמי במארז (ג'נרי) בשביל להוציא את המאורר מקדימה...המסכן בן שנתיים ובקושי עובד.

פורסם

ברוב המארזים הפנל הקדמי מוחזק ע"י כמה ברגים או ע"י כמה קליפסים כאלה של פלסטיק (או שילוב שלהם). חפש דברים שיוצאים מהחלק הפנימי של המארז ונסה לשחרר אותם. בדרך כלל זה לא מסובך מידי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים