עבור לתוכן

מה ההבדל OEM או RETIAL?

Featured Replies

פורסם

האם בגרסאת ריטייל, אני מקבל את המוצא באריזה המקורית? זה ההבדל?

ואם זה נכון, מה בדיוק חוסכים המשווקים בזה שהם מונעים ממני את האריזה המקורית וחוברת ההפעלה?

האם אין חשש לקנות מוצר זה ללא אריזה מקורית?

תודה למשיבים.

פורסם

ב retail אתה מקבל אריזה מקורית דיסקים (משחקים וכו) ועוד תוספות

ובדרך כלל ה oem מגיע בשקית anti static או בתוך קופסא פשוטה ומה שהם באים להרוויח זה א. אין את כל המשחקים והתוכנות שמקבלים עם החלק וכו כו

בדרך כלל גירסאת ה oem באה עם אחריות רק לשנה במקום נגיד לשלוש וכן הם באים להרוויח אליך

לדעתי לא צריך להיות בעיה בקניית oem אני אישית קניתי את כול המחשב חלקים חלקים ב oem אין בעיה

פורסם
  • מחבר

אם להיות יותר ספציפי, אני מדבר על WIN XP. וההבדל במחיר בין הOEM לריטייל הוא די משמעותי.

אני מבין שאם מדובר על תוכנה ולא על חומרה, אז בכלל אין סיכוי בקניית OEM לא?

פורסם

אם אני לא טועה, OEM בXP הכוונה להפצה רק עם מחשב חדש

פורסם

אופס סליחה על התשובה לחומרה

אממ לא יודע מה להגיד לך בקשר לwindows ...

לא זכור לי מה ההבדל ביניהם

פורסם
  • מחבר

הממ....ערן, התגובה שלך נשמעת הגיונית, מפני שראיתי משהו שמדבר על רכישה אך ורק עם מחשב חדש, אבל גם ראיתי לא מעט מקומות שלא מזכירים את זה...

אז העניין לא הכי ברור...

לא משנה, אני אבדוק את זה לעומק.

תודה לכולם

פורסם

יש הרבה חנויות שלא ממש מתייחסות לחוק הזה ופשוט מוכרות את התוכנה ביותר זול

פורסם

דיסק של מערכת ההפעלה וזהו. בלי כל השיט מסביב

פורסם

OEM, בתוכנה זה משהו שמיועד למחשב חדש. אם אתה מצהיר בחנות שזה מיועד למחשב חדש, כעקרון לא אמורה להיות בעיה למכור את זה. או שזה נמכר רק ביחד עם חשבונית של מחשב חדש, בקיצור זה מיועד להמכר רק עם מחשב/חלקים למחשב חדש.

במומרה זה בד"כ מתכוון לחבילות BULK שבאה רק החומרה בשקית אנטי סטאטית וסידירום.

פורסם

שימו לב שבמוצר שמיועד למחשב חדש מדרך כלל לא ניתן לשדרג מגרסאות קודמות , כגון שדרוג מ W2K ל XP.

פורסם

oem זה להפצה עם מחשב חדש או עם רכיב חומרה כלשהו,זה שמשווקים מוכרים את זה ללא שני התנאים הללו הם עוברים על חוקי הרישוי.

ומה גם שגרסת oem לאחר שביצעת אקטיבציה על מחשב אחד ולאחר כמה זמן תרצה להחליף מחשב ולהתקין אותו על המחשב החדש

זה לא יעבור אקטיבציה(לכן זה נועד רק למחשב אחד).גרסת retail זו גרסה עם אחריות ואתה יכול להתקין אותה עם שוב החלפת מחשב (לא מותקן בו זמנית על שתי מחשבים לא יעבור אקטיבציה)עד 3 מחשבים שונים.ולכן ההבדל במחירים בין שני סוגי הרישוי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים