פורסם 2003 בספטמבר 2022 שנים התקנתי משחק בכונן אצלי ואז מחקתי אותו אבל למרות שאין בו כלום הוא מראה לי שיש 17 ג'יגה פנויים מתוך 19 ולמרות שוב שהוא ריק לגמרי ומחקתי את המשחק מההוספה הסרה.וכשאני עושה על הכונן קליק ימני ומנסה לפרמט אותו הוא נותן לי את ההודעה הבאה למרות שכבר ניסיתי כמה פעמים,עשיתי איתחולים וסגרתי את כל התוכנות.מה הבעיה?
פורסם 2003 בספטמבר 2022 שנים תכנס אם דיסקט איצחול של חלונות 98 לדוס ותכתוב format :name of the diskבמקום name of the disk תכתוב את האות של הכונן
פורסם 2003 בספטמבר 2022 שנים כן זאת אופציה מיותרת בwindows לול ..אתה לא יכול לפרמט כונן דרך ה windows למה זה ניגש אליו וכותב אליו זה קטע דפוק כמו שאמרו תארגן לך דיסקט איתחול תוריד את זה http://www.24by7.ca/files/boot98se.exeזה מכין דיסקט כזהואז דרך dos תעשהformat ":"e (בלי ה " ")
פורסם 2003 בספטמבר 2022 שנים אתה עושה בביוס boot from floppyושם את הדיסקט שהכנת וזה מעלה לך תפריט ואז תעשה with cd rom support וזהו זה יריץ כמה דברים ואז יהיה לך דוס
פורסם 2003 בספטמבר 2022 שנים מחבר יש לי דיסקטים של איתחול שבעזרתם אני מפרמט את המחשב,יש לי שישה אבל איזה מהם להכניס ואיך אני חוזר אח"כ ל-WIN?או שעדיף את הדיק שנתת לי? אני פשוט מעביר את הקובץ לדיסק פלופי?
פורסם 2003 בספטמבר 2022 שנים תוריד את מה שנתתי לך תלחץ אליו פעמיים ואז זה ישאל אותך האם לפתוח את זה לדיסקט ואז תעשה מה שאמרתי לך ואחר כך פשוט תוריד את ה boot from floppy תחזיר את זה ל hard drive וזה יחזור ל win
פורסם 2003 בספטמבר 2022 שנים מחבר ביוס של אסוס אבל יש לי בעיה כי כשאני לוחץ על מה שהורדתי הוא אומר לי להכניס פלופי ואז שאני מכניס ומאשר הוא נותן לי את ההודעה הזו.יש אפשרות פשוט לגרור את הקובץ לתוך הפלופי? זה הולך אבל השאלה האם זה טוב
פורסם 2003 בספטמבר 2022 שנים הדיסקט מפורמט ?אתה לא יכול להעביר את הקובץ לפלופי.. זה קובץ מקוובץ זה לא יעשה כלום
פורסם 2003 בספטמבר 2022 שנים מחבר אבל פה יש לי את אותה הבעיה כשאני מכניס דיסק ומנסה לפרמט אני מקבל את זה:
פורסם 2003 בספטמבר 2022 שנים מחבר אוף,זה לא עוזר.ביטלתי את האנטי וירוס ואת הפיירוואל ואותה ההודעה מופיעה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.