עבור לתוכן

מאוורר מעבד גרפי

Featured Replies

פורסם

שלום קיים ברשותי כרטיס מסך מדגם HD 4850 של ג'יגה בייט,נכון למקודם בדקתי טמפ' והיא הגיעה ל85! אז פתחתי את התוכנה אוורסט ונוכחתי לגלות שמהירות המאוורר לא עוברת את ה20% תפוקה שלה כלומר גם במאמץ היא לא זזה.פתחתי את המחשב וגיליתי שיש לי המון אבק על הכרטיס מסך ובמיוחד על דפנות המאוורר וצלעותיו-אבק ממש כבד שהצלחתי להסיר אחרי הרבה זמן - ציפיתי לשיפור משמעותי בטמפ וגיליתי שהיא ירדה ל73 - 78 +- ועדיין המאוורר לא מגיע למאמץ! כלומר ברגע שאי משחק רוב הפעולות עושה המעבד הראשי במחשב -כתוצאה מכך הוא מתחמם ולבסוף מתכבה המחשב,אז עכשיו אני אומר מה יכולה להיות הבעיה - למה המאוורר של המעבד הגרפי לא זזז למרות שהסרתי את כל האבק שהפריע לו

דרך אגב אני מעדיף שתענו לי פה ולא בפורום משני אחר למה לא בדיוק עזרו לי שמה(אוברקלוקינג וקירור)

תודה

[attachment deleted by admin]

פורסם

~80 מעלות במנוחה עם מאוורר על ~20% זה לא משהו חריג עם הכרטיס הזה.

לזה שהמעבד שלך מתחמם וקורס אין שום קשר. תטפל במאוורר שלו לפני שאתה נטפל למאוורר של הכ.מסך.

פורסם
  • מחבר

לא אבל השאלה שלי למה המאוורר של הכרטיס מסך לא מנוצל כמה שאפשר והוא נותן למעבד הראשי לעשות את כל העבודה?

פורסם

כנראה שיש בעיה,תנסה עם התוכנה של GB.

פורסם

הוא לא נותן למעבד שום עבודה.

המאוורר מחליט לבד על כמה לפעול, אם הוא לא עובד יותר מ20% אז שהוא מוגדר ליהיות תקוע על הרמה הזאת או שהוא החליט שהוא לא צריך יותר.

בכל מקרה, זה לא אומר בשום צורה שהכרטיס "השאיר למעבד את העבודה".

הם לא עושים קומבינות בניהם, ולא מחליפים משמרות... :silly:

במקום לחפש בעיות, תטפל קודם בבעיות שקיימות, ותבדוק למה המעבד שלך מתחמם וקורס.

(וזה כנראה לא בגלל שהכרטיס מסך השאיר לו עבודה)

פורסם
  • מחבר

כנראה שיש בעיה,תנסה עם התוכנה של GB.

מזה התוכנה של GB ומה היא עושה?

ואם אני חושב על קירור נטו לכרטיס מסך? האם יש דבר כזה? או שתמליצו לי פה על כרטיס מסך אחר לשדרוג ויש עליו גוף קירור עצבני...אני פתוח לשתי ההצעות

תודה

פורסם

למה שלא תוריד פשוט ATI TOOLS ותשלוט ידנית על מהירות הסיבוב?

תקבע אותה על 60~70 בזמן שאתה משחק וגמרנו עניין....

ד"א, זה קצת ירעיש.

פורסם
  • מחבר

למה שלא תוריד פשוט ATI TOOLS ותשלוט ידנית על מהירות הסיבוב?

תקבע אותה על 60~70 בזמן שאתה משחק וגמרנו עניין....

ד"א, זה קצת ירעיש.

יש מצב אחי...רעיון טוב..אבל מה לגביי קירור ייעודי לכרטיס מסך - משהו שאתה מלביש עליו יש דבר כזה? או שעדיף שנקנה כרטיס מסך חדש עם גוף קירור עצבני! שתמליצו לי עליו

פורסם

זה באמת לא נראה לך אפילו קצת הגיוני לבדוק מה קורה עם המעבד ולמה הוא קורס? :nixweiss:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים