עבור לתוכן

מאיפה קונים בד ירוק ל-Chroma Key (משהו זול , לא להפקה רצינית . )

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני עורך (חובבנות, לא מקצועי ) בתוכנה After Effects ותמיד רציתי לעבוד עם מסך ירוק וחשבתי ש.. למה לא? כמה זה כבר יכול לעלות לי?

אז כמה בערך בד ירוק\ כחול (אוליי יש הבדל במחיר) אמור לעלות ? לא בד רציני להפקה הוליוודית .. למען האמת , השימוש יהיה חובבני לבית + אוליי לעריכה של סרט הגמר שלי בתיכון .

אני מדבר על בד לא גדול במיוחד , משהו שיהיה אפשר לעבוד איתו .

תאורה יש לי מספיק (הבנתי שצריך משני צידיי המסך , אחד מאחורה ואחד שמכוון על האובייקט על מנת שלא יהיו צלליות .. ) .

אז נשאר רק המסך .. אשמח אם תוכלו לכוון אותי בקשר למחירים וחנויות . :xyxthumbs:

פורסם

כל עוד הצבע של הבד אחיד ונראה במצלמה אחיד וטוב החיתוך אמור להעשות בAF/nuke/whatever די בקלות

תתחיל עם ציפה (כי יש לה 2 שכבות בעיקרון) בצבע ירוק על גבי משו מתוח

ותבדוק אם קל ליצור ממנה מסכה בקומפוזציה

אם כן סיימת את העניין

לצורך העניין הבד יכול להיות גם כחול\אדום\סגול זה לא ממש משנה

מה שחשוב שיהיה אחיד

פורסם

מוכרים ה EBAY דווקא בזול.

לי יש אולפן גרין סקרין נייד, תוכל לראות דוגמא באתר שלי-

http://www.tal-pro.co.il/OtherServices.html

(כנס לקישור בGREEM SCREEN)

אם זה למטרה חבבנית- תוכל לתפור לבד, יש הרבה הסברים ברשת. מה שכן חשוב שיהיה מתוח ולא יהיה צל.

פורסם

אני חושב שכל בד קצת עבה יתאים לא?

בנחלת בנימין זה יעלה לך גרושים

פורסם

בעבר קניתי מנחלת בניימין ונתתי לתופרת שתחבר את 2 החתיכות לאחת גדולה, בחלק העליון עשיתי קיפול עם תפירה להכניס מוטות של אלומיניום (כמו קרעים של צלמי סטילס).

עשה אחלה עבודה- מה שכן- חייב שיהיה קיר מאחורה כי הבד הזה לךא אטום לאור- ואז יש בעיה עם הווקטור בכרומאקי.

פורסם
  • מחבר

אוקיי תודה רבה.. כנראה שאני אקפוץ לשם מתישהו בזמן הקרוב .

רק עוד דבר אחד - מה המידות של בד בגודל סטנדרטי שצריך (נניח אפילו כמו שיש בדוגמא באתר שלך ללא החלק שיש על הרצפה ..)

תודה :xyxthumbs:

פורסם

כמה שיותר גדול- ייתן לך יותר חופש תנועה.

אתה חייב לשים לפחות 2 מטר על הרצפה- אחרת לא תוכל "להעמיד" את המצולם שלך במקומות שונים,

חצי גוף לא שווה הרבה...

אצלי זה 4 על 3 מטר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים