פורסם 2009 בנובמבר 2016 שנים מה קורה... אז ככה.. תראו .. שידרגתי את המחשב.. קניתי HD4850.. לפני זה היה לי 8600GT והיה לי יציאה S-video וחיברתי עם קומפנט וטלויזיה והכל היה סבבה.. עכשיו עם הכרטיס החדש.. יש לי 3 יציאות DVI HDMI ו VGA.. בלי S VIDEO השאלה היא איך אני מחבר ואם זה אפשרי בכלל.. אחד מהחיבורים האלה למתאם של ה S VIDEO בשביל שאני יוכל לראות שוב סרטים בטלויזיה... תודה מראש
פורסם 2009 בנובמבר 2116 שנים אם לטלויזיה שלך אין חיבור HDMI, אז האופציה היחידה שנשארה לך היא לקנות מתאם מVGA לחיבור שמתאים לטלויזיה שלך
פורסם 2009 בנובמבר 2216 שנים מחבר אחי לא הבנת..אני עד עכשיו השמתמש בקומפונט.. עם מתאם S video to componet .ישירות לטלויזיה.אבל החלפתי כרטיס ואין לי S VIDEO בכרטיס החדש.אלא VGA HDMI ו DVI.השאלה הייתה איך אני יכול לחבר את המתאם של הS VIDEO לאחד מהחיבורים האלה שיש לי!
פורסם 2009 בנובמבר 2216 שנים אתה לא הבנת.אין לך חיבור S-VIDEOמה שאתה יכול לעשות זה לקנות מתאם מ VGA ל SVIDEO שיתחבר לטלויזיה שלך.מה לא ברור?..
פורסם 2009 בדצמבר 716 שנים מחבר אחי אני צריך מתאים של VGA ל s video אבל שיהיה עם 9 פינים!! זה הבעיה ! אני פשוט לא מוצא.. מישהו ייכול לעזור לי!!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.