עבור לתוכן

גוגל מכריזה על מערכת הפעלה chrome - עדכונים מתוך השידור הישיר

Featured Replies

פורסם

אינטרנט סלולרי זה $

אם אתה בוחר לשלם דמי מנוי חודשיים לאינטררנט סלולרי כדי שתוכל להשתמש במחשב החדש שלך - שיבושם לך..

זה עניין של העדפה - אני לא בא להתווכח, רק אמרתי שלי אישית זה לא נראה, אולי פשוט אין לי מספיק "חזון" לעתיד.

אני לא חושב שיעבור יותר מידי זמן עד שאינטרנט סוללרי יהיה סטנדרנט כמעט לכל משתמש במחשבים ניידים

סה"כ אני חושב שהרעיון שלהם טוב ובעוד שנה זה יראה לנו הרבה יותר הגיוני

פורסם

^ אולי. רק הזמן יגיד. בואו לא נספיד אותו מוקדם מדי, אני בטוח שגוגל לא טיפשים.

פורסם

גוגל חושבים שכולם גרים באזור מסויים של ארה"ב שבו יש תמיד גישה לאינטרנט... :facepalm:

מה הבעיה עם זה? בכל המטרופלינים בארצות הברית יש קליטת 3G, מדובר פה על עשרות/מאות מילונים קליינטים פוטנציאלים, ב$60 דולר לחודש אפשר לקנות חבילת 5GB לחודש, עסק לא רע בכלל. המצב במערב אירופה ואירופה דומה, הבעייה שבארץ אנשים לא רגילים לשלם סכומים חודשיים כאלה על שירותים, מה שמאוד סטנדרטי בארצות הברית.

פורסם

אתם שוכחים 2 דברים חשובים

זה קוד פתוח וזה קוד פתוח...

לא משנה מה גוגל יוציאו בסוף מהידיים שלהם (ואני בטוח שזה לא יהיה נוראי כמו שאתם חושבים) הקהילה העולמית תוציא את G.OS כמו שחשבו בהתחלה, אחרי ש"יאנסו" את הקוד מקור של גוגל, אחרי הכל בשביל זה הם שיחררו אותו

פורסם

אתם שוכחים 2 דברים חשובים

זה קוד פתוח וזה קוד פתוח...

לא משנה מה גוגל יוציאו בסוף מהידיים שלהם (ואני בטוח שזה לא יהיה נוראי כמו שאתם חושבים) הקהילה העולמית תוציא את G.OS כמו שחשבו בהתחלה, אחרי ש"יאנסו" את הקוד מקור של גוגל, אחרי הכל בשביל זה הם שיחררו אותו

וזה רע? אני חושב שזה הרבה יותר טוב

פורסם

בכל מקרה, מערכת הפעלה שופטים אחרי שמשתמים בה. אם הייתי מאמין לכל מה שאומרים על מערכות הפעלה לא הייתי עובד מעל שנתיים עם ויסטה...

פורסם
  • מחבר

תלוי מה השימושים שלך במחשב.

לפי דעתי מערכת ההפעלה הזו לא מתאימה לכמעט אף אחד - לאף אחד אין אינטרנט זמין 24\7 בכל מקום שהוא נמצא ובלי אינטרנט מערכת ההפעלה הזו שקולה למשקולת נייר.

פורסם

לא נכון, לרבים יש אינטרנט זמין 24/7 - השאלה היא מי יהיה מוכן לקחת את הסיכון שלפתע האינטרנט לא יעבוד או שתהיה תקלה בגוגל?

פורסם

כול הרעיון של ענן מתאים לפלח שוק מאוד מסויים, לא חושב שזה יתפוס יותר מידי

פורסם

כמו שאמרו מעליי, גוגל לא טיפשים. אני בטוח שמה שנראה לנו תמוה כרגע, יתברר בסופו של דבר

כחלק מאסטרטגיה יותר גדולה. כנראה שהם בחרו לפנות לפלח שוק מסויים מאוד, ולא לכלל משתמשי האינטרנט\מחשבים בעולם.

פורסם

הורדתי את הקובץ לvmware של המערכת. אבל אני לא מצליח להבין, איך פותחים קובץ vmdk עם VMWARE PLAYER?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים